HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig'de Süper Lig'i hedefleyen Abalı Denizlispor evinde Balıkesirspor Baltok'la golsüz berabere kalarak bitime 3 hafta kala büyük fırsatı kaçırdı, moraller bozuldu. Sahasında son 5 maçını kazanamayan yeşil-siyahlılar ev sahibi avantajını çok kötü kullandı.

GURBETTE EN BAŞARI EKİP
Son olarak 10 Şubat 2019'da Atatürk Stadı'nda Altınordu'yu tek golle geçen Denizlispor, ardından Osmanlıspor'a 2-0 yenilip, Ümraniyespor, Boluspor ve Balıkesirspor'la 0-0, Altay'la da 3-3 berabere kalıp zirve yarışında 11 puan kaybetti. Sahasında son 2 maçtır gol dahi atamayan Ege ekibi, evindeki kayıpları sürekli deplasmanlarda telafi etmek zorunda kaldı. Horozlar, iç sahada 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak16 maçta 30 puan topladı.Abalı Denizlispor, iç sahadaki kötü performansına rağmen, deplasmandaki başarısıyla zirve yarışına damga vurdu. 6 Ekim 2018 tarihinde İstanbul'da Ümraniyespor'a 3-0 mağlup olan yeşil-siyahlılar, ardından çıktığı 11 deplasman maçında 8 galibiyet, 3 beraberlik elde etti, 27 puan topladı. Deplasmanda bileği bükülmeyen Horozlar, gurbetteki 15 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik, 2 galibiyet aldı. Topladığı 33 puanla deplasman puanları hesaplamasında zirvede yer aldı, en başarılı takım olarak dikkat çekti.

Denizlispor’da Keyifler Kaçtı

'BU KENT SÜPER LİG'İ HAK EDİYOR'
Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, maç sonu yaptığı açıklamada, "Denizlispor'a başarılar diliyorum. Bu şehre Süper Lig yakışır. Denizli'de ilk defa berabere kalmadılar. Mağlup oldukları maç oldu ama takım performansı daha çok deplasmana uygun bir takım" diye görüş belirtti. Bir dönem Denizli'de de görev yaptığını vurgulayan teknik patron Bulak, "Bu şehre lig yakışır. İnşallah başarı gelir Denizli'ye" dedi.

Denizlispor’da Keyifler Kaçtı

Denizlispor’da Keyifler Kaçtı

Denizlispor’da Keyifler Kaçtı