HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel Haber)

Spor Toto 1. Lig'de evinde Boluspor ile berabere kalınca üçüncü sıradaki Hatayspor ile arasındaki fark 5 puana inen ve liderlik koltuğunu da 10 hafta sonra Gençlerbirliğine kaptıran Denizlispor'da ince hesaplar yapılmaya başlandı.

Denizlispor, kalan haftalarda Giresunspor (D), Balıkesirspor, Gençlerbirliği (D), Kardemir Karabükspor ve İstanbulspor (D) ile karşılaşacak. Balıkesirspor'u 1-0 yenen Gençlerbirliği 61 puanla liderliğe yükselirken 59 puanla ikinci sırada yer alan Horozlar 67 puanı alan takımın Süper Lig'e çıkacağı ligde 5 maçtan en az 8 puan hedefliyor. Bu arada Horozlar'ın kart cezası sona eren gol umudu Ziya Alkurt bu hafta Giresunspor maçında forma giyebilecek.

Denizlispor’da İnce Hesaplar

Denizlispor’un 5 puan gerisinde olan en yakın takipçisi Hatayspor’da Denizlispor gibi kalan 5 maçın 3’ünü deplasmanda yapacak. Altay, Bolu, Balıkesir deplasmanlarına gidecek olan Hatayspor, seyircisi önünde ise Adanaspor ve Giresunspor’u ağırlayacak.

İki farklı hedefteki takımların maçı
Bir hedefleri olduğunu ve bu hedefe gitmek için de her haftanın zor olduğunu aktaran Teknik Direktör Yücel İldiz, Cumartesi günü oynayacakları Giresunspor maçına ilişkin, "Hedefe gitmek istiyorsanız, zorlukları aşmak durumundasınız. Hafta sonu en zorlu deplasmanlardan bir tanesini oynayacağız. Rakibimiz ligde tutunmak için, biz ise şampiyonluk için mücadele veriyoruz. İki farklı hedefi olan takımın bıçak sırtı niteliğinde ki maçı muhakkak ki çok zor geçecek" dedi.

Denizlispor’da İnce Hesaplar