HABERDENİZLİ.COM / SPOR

Denizlispor’da yönetim bir yandan futbolculara acilen ödenmesi gereken 1,5 milyon lira için kaynak arayışı içine girerken, diğer yandan hem hoca arayışlarını sürdürüyor, hem de görevine son verilen Osman Özköylü ile fesihname krizini aşmaya çalışıyor. Milli maç nedeniyle liglere verilen ara fırsatını kaçırmak istemeyen yönetim, yaşanan sıkıntıları biran önce aşmanın hesapları peşinde. Yeşil siyahlı kulüp ile sezon başı 900 bin liraya anlaştığı ve peşinat olarak Temmuz ayı sonunda verilmesi gereken 300 bin liradan 175 bin lirasını aldığı açıklanan Teknik Direktör Osman Özköylü’nün, alacağı olan 265 bin lirayı peşin almadan fesihnameyi imzalamayacağını sportif direktör Veli Acar’a ilettiği öğrenildi.  

Tazminatı 2 maaş
Peşinattan kalan 125 bin lira ile tazminatında yazan 2 maaş tutarında ki 140 bin lira olmak üzere toplam alacağının 265 bin lira olduğu öğrenilen Özköylü’nün fesihname için sportif direktör Veli Acar’a görüştüğü peşin olarak ödenmesini istediği, çek senet kabul etmeyeceği, aksi takdirde avukatı aracılığıyla TFF’ye başvuracağını ilettiği öğrenildi. Sportif  Direktör Veli Acar’ın Özköylü’nün isteklerini yönetime ilettiği ve Özköylü’nün kulüpteki eşyalarını almaya geldiği zaman parasını peşin aldığı takdirde, fesihnameyi imzalayacağı önesürüldü. Fesihname yapılmadan, yeni hoca ile anlaşma yapamayacak olan yeşil siyahlı yönetimin, parayı denkleştirmeye çalıştığı öğrenildi.  

Listede Altıparmak’da var
Denizlispor’un yeni teknik adam olarak listesine Erzurumspor’dan ayrılan eski hocası Mehmet altıparmak’ın da olduğu öğrenildi. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, “Hoca konusunda da aceleci olmak istemiyoruz. Bizi arayan isimler var. Bizim kendi görüşeceğimiz isimler de var. Ama şu an çok erken. Yönetim kurulu toplantısında bu konuları da masaya yatıracağız” dedi.