Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre 1 milyon 302 bin liralık borç nedeniyle, Aremspor firması 2 avukatı ile icra işlemleri başlatmak için Atatürk Stadına geldi. Firmanın avukatlarıyla, yeşil siyahlı yöneticilerin statta yaptığı görüşmeler, 6 puanlık çok kritik maç öncesi soyunma odasında duyulunca futbolcuların moralleri bozuldu. 

Yayıncı kuruluş adına TFF’den gelen 20 milyonu koydukları temlikle karşılık kendileri alan yeşil siyahlı yöneticilerin bu tutumu futbolcuları kızdırırken, alacaklılar da kapıya dayandı. Denizlispor Store’yi 2019-2020 sezonu işleten ve NİKE’ın tedarikçisi olan Aremspor firması, 2020-2021 ve 2022 sezonlarını kapsayan yeni anlaşma gereği, sezon başı Denizlispor’a forma, krampon, antrenman malzemesi gönderdi. Ayrıca Denizlispor Store’yi Avrupa standartlarında tepeden tırnağa yeniledi. Yeşil siyahlı kulüp, sezon öncesi maçlarda kullanacağı Nike markalı forma çeşitlerini TFF’ye bildirdi. Futbolcular yeni sezonda birkaç maça Nike ürünü formalarla çıktı. 2 yılı kapsayan sözleşme şartlarına uyulmayınca, Aremspor store yapım masrafı ve malzeme tedariği nedeniyle Denizlispor Kulübüne1 milyon 302 bin liralık icra takibi başlattı. 

Kayserispor maçı öncesi statta yaşanan icra görüşmeleri, 6 puanlık çok kritik maç öncesinde soyunma odasında maça hazırlanan futbolcuların da kulağına gidince moraller bozuldu. Aremspor avukatı Merve Ünlüoğlu, Yukatel  Denizlispor kulübünün sözleşme esaslarına uymadığı için Aremspor’un yeni sözleşmeyi haklı nedenlerle tek taraflı fesh ettiğini belirtti.

ÜNLÜOĞLU, BU SÜRECE KENDİLERİ GETİRDİ

Aremspor avukatı Ünlüoğlu, “Firma avukatı olarak sözleşme maddeleri yerine getirilmediği için Başkan Ali Çetin’le birçok kez görüştük. Ancak ‘yasal yollar neyse onu yaparsınız’ dedi. Çözüm bulamayınca, Denizli’ye geldik. Atatürk Stadı’na maç öncesi kendileriyle görüştük. 1 milyon 302 bin liralık alacağımıza kısmi itiraz yaptılar. Borcun 302 bin lirasını ödemeyi kabul ettiler. Bizde stattan ayrıldık. 302 bin lira faizler, mahkeme giderleri gibi ekstralarla 360 bini bulur. Bu sürece kendileri getirdi. Zamanında ödeme yapsalar bu ekstra borç kulübün kasasından çıkmayacaktı. Borcun itiraz edilen 1 milyonluk kısmı nedeniyle Denizlispor ile mahkemelik olduk. Zaman kimin haklı olduğunu ortaya çıkaracak” dedi. 

Yaşana sıkıntılar sonrası Nike marka malzemelerden vazgeçen yeşil siyahlı yönetim, en son Kappa firması ile anlaşma yaptı.