Altaş Denizlispor destek ve nezaket ziyaretlerin sürdürüyor. Denizlispor’un son ziyaretleri arasında Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve EGEM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu oldu.
Başkan Mehmet Uz, Başkan Yardımcısı Refik Kapan ve yöneticiler İzzet Çağlar Altunbaş, Seyit Berber ve Ömer Tuncer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Sayın Müjdat Keçeci’yi makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Uz ve yöneticiler ile sohbet gerçekleştiren Müjdat Keçeci, kulübe olan desteklerinin devam edeceğini belirtti.  

Başkan Uz ile yöneticiler Seyit Berber, İzzet Çağlar Altunbaş ve İsmet Kaya’nın ikinci durağı, EGEM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Uzunoğlu oldu. Daha önce kulübe havlu ve bornoz desteğinde bulunan İbrahim Uzunoğlu, Başkan Mehmet Uz'un destek talebine kayıtsız kalmayarak tesislerde kullanılacak ve mağazalarda satışa sunulacak olan tüm havlu ve bornozları ücretsiz olarak üreteceğini belirtti. Başkan Mehmet Uz, kulübe olan desteklerinden dolayı İbrahim Uzunoğlu'na teşekkür etti.

Denizlispor Ziyaretlere Devam Ediyor

Denizlispor Ziyaretlere Devam Ediyor