SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Kayseri’den Lopes ve Cristian Sapunaru’ya imza attıran Yukatel Denizlispor, atağa geçti. 
Akhisarspor’dan Portekizli orta saha oyuncusu Helder Barbosa ve Hataysporlu sol kanat oyuncusu Caner Hüseyin Bağ’la anlaştı. 2 oyuncudan biriyle bugün imza atılacak.

Kayserispor'dan sağ bek Tiago Lopes ile stoper Cristian Sapunaru ile sözleşme imzalayan Süper Lig'in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, transferde hız kesmiyor. Horozlar, Hatayspor'dan Caner Hüseyin Bağ ve Akhisarspor'dan Portekizli orta saha oyuncusu Helder Barbosa'yla prensipte anlaşma sağladı.
Bir dönem Nazilli formasını giyen, bu sezon Hatay'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu Caner Hüseyin Bağ ve son iki sezondur Akhisar formasını terleten 32 yaşındaki Barbosa'yla anlaşmaların büyük ölçüde sağlandığı ve işin imzaya kaldığı belirtildi. İki futbolcuyla ya da biriyle bugün kulüpte sözleşme imzalanabilir. 

SAMUEL EDUOK İDDİASI

Dinamo Kiev'den Ukraynalı orta saha oyuncusu Denys Harmash ve Apollon Limassol'dan Gambiyalı sağ kanat Mustapha Carayol'la temaslarını sürdüren Yukatel Denizlispor'un, Erzurumspor BŞB forması giyen Samuel Eduok'la temas halinde olduğu ileri sürüldü. Teknik heyetin onayı doğrultusunda 25 yaşındaki golcü Eduok'la görüşen yeşil-siyahlı kurmayların futbolcunun transferi konusunda önemli bir mesafe katettiği belirtildi. Sezonun ikinci devresinde Kasımpaşa'dan Erzurum'a gelen Nijeryalı forvet oyuncusu 15 maçta görev yaptı, 4 gol attı. Eduok, ilk devrede Kasımpaşa formasıyla kupada 5 maçta 1, ligde 15 karşılaşmada 5 gol kaydetmişti. Denizlispor yönetiminin, Malatyaspor'la sözleşmesi biten Murat Yıldırım'a 1-1 yıllık sözleşme teklifi yaptığı öğrenildi.

AKİGO'YA VEDA ETTİ

Son 2 sezonunu Akhisarspor'da geçiren Portekizli Barbosa, Porto'da futbol hayatına başlayıp Academica, Trofense, Vitoria Setubal, Braga, Almeria, AEK ve Al Wesl Dubai takımlarında forma giydikten sonra 2017-2018'de Akhisar'a imza attı. 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon 41 maçın 32'sinde banko görev yaptı. Barbosa, 5 gol attı, 4 asist yaptı.

42 MAÇTA 6 GOL 7 ASİST

28 yaşındaki kanat oyuncusu Caner Hüseyin Bağ, sol kanatta görev yapıyor. Kariyerine Zeytinburnu'nda başlayan Caner Hüseyin, Anadolu Üsküdar, Yeni Malatyaspor, Nazilli Belediye ve Hatayspor'da forma giydi. Bu sezon 42 maçta oynayan Caner Hüseyin, 6 gol attı, 7 asist yaptı. Bağ, kariyerinde ise 252 maçta 36 gol, 7 asistlik performans sergiledi.