SEBAHATTİN ALP

İlk 2 hafta Galatasaray ve Antalyaspor  karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'in performansından son derece memnun Denizlispor'un tecrübeli Teknik Direktörü Yücel İldiz, Göztepe karşısında da kazanan kadroyu bozmayı düşünmüyor. Hafta boyunca antrenmanlarda ekstra performans gösteren bir oyuncu olması halinde, kadroda sadece bir değişiklik düşünen İldiz, Antalyaspor maçında aksayan sol arka ve ön tarafta oynayan futbolcuları uyardı.

ASİST KRALI MBAMBA, GÖZTEPE MAÇINDA YOK

Süper Lig’de 2 hafta geride kalırken Denizlispor’lu Kbong M’Bamba 2 asistle, zirveye yerleşirken, göze geldi. Göztepe maçı öncesi sakatlanan M’Bamba, yaklaşık 4 maç sahalardan uzak kalacak. Kibong Mbamba'nın, sakatlığı Antalyaspor maçında nüksetti. Dün MR'ı çekilen tecrübeli orta saha oyuncusunun, arka adalesindeki kanama nedeniyle 3-4 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz, kazanan 11'i bozmayacak

DİĞER KULÜPLER BİZİ TAKİP ETSİN

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Geçen sezonki idari, ekonomik ve sportif uygulamalarının birçok kulübe örnek olduğunu belirterek, yeni sezonda da mali disiplinden taviz vermeyeceklerini, gelir getiren çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.  

Denizlispor’un temellerinin adeta yeniden atıldığını söyleyen Başkan Çetin, “ Kulüpte borcu sürdürülebilir hale getirdik. Tabii ki her şey dört dörtlük değil. Ama camianın gurur duyacağı Denizlispor’un temellerini yeniden atıyoruz. Şu an işler rayına oturdu. Biz, gelirimizden fazla harcama yapmadan, kulübün geleceğini ipotek altına almadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Bazı futbolcularla şimdiden sözleşme uzatacaklarını açıklayan Başkan Çetin isim vermezken, kiralık oynayan ve 2 haftada mükemmel işlere imza atan Barrow’un satın alma opsiyonun 1.2 milyon paund olduğunu, bunun içinde sezon sonunda şartları zorlayacaklarını dile getirdi. 

Denizlispor Teknik Direktörü İldiz, kazanan 11'i bozmayacak