HABERDENİZLİ.COM

Taraftar grupların görüşme gerçekleştirdiği Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin taraftarlara 2 otobüs sözü vererek, "Bu önemli maçta taraftarlarımızın ricasını kırmak istemedik. Denizlispor'un bu maçı kazanarak ligde kalacağına yürekten inanıyoruz. Bu kader maçında şehrimizin takımını desteklemek için yola çıkacak tüm taraftarlarımıza hayırlı yolculuk ve üç puan diliyorum" dedi.

Taner Atilla ile görüşen Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya ve Ender Dinlenme Tesisleri sahibi Birol Konak'ta 1'er otobüs desteğinde bulundu.

Deplasmanda takımını yalnız bırakmayacak tüm taraftarlara teşekkür ettiğini belirten Başkan Yardımcımız Taner Atilla, "Böylesine önemli bir maçta taraftar desteği ile sahaya çıkmamız çok önemli. Bizler önayak olarak taraftarlarımıza elimizden gelen tüm imkanları sunmaya çalıştık. Taraftarlarımızdan deplasman tribünlerini doldurarak takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Taraftarlarımızın en büyük sorunu olan otobüs sıkıntısını gidermek için görüşmelerimiz devam ediyor. Bizlere bu konuda destek olan Pamukkale Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Gürlesin'e, Trk Tekstil Sahibi Ceylan Yaşar Kaya'ya ve Ender Dinlenme Tesisleri Sahibi Birol Konak'a yönetimimiz ve taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam ediyor, eminim otobüs sayılarımızı arttırarak Denizli'den daha çok taraftarın Samsun'a gelebilmesine olanak sağlayacağız" dedi.

Taraftar grupların 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 22.00'da Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket ederek Samsun'a ulaşmayı planlıyor.