Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1'inci Lig'de mücadele eden Denizlispor, rakibinin sahası bakımda olduğu için Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'da yapılan karşılaşmada Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenilerek galip gelemediği hafta sayısını 3'e çıkardı.  

Geçtiğimiz haftalarda iyi beri galibiyet serisi yakalayan Denizlispor deplasmanda Eskişehirspor ve Göztepe'yi, iç sahada Giresunspor'u yenip üç haftalık bir galibiyet serinisin ardından gözünü yukarılara çevirmişti. Yeşil siyahlı ekip, son üç müsabakada 7 puan kaybederek üst gruptan koptu. 


Denizlispor Teknik direktörü Ali Tandoğan'ın lisansı yeterli olmadığı için maç sonrası teknik sorumlu olarak medya karşısına çıkan Ferudun Yarkın,  final paslarında ve son vuruşlarda beceriksiz olduklarını söyledi. 2-0 geriye düştükten sonra 2-1'i yakalamalarına rağmen beraberlik golünü atamadıklarını dile getiren Yarkın, "Aslında oyunu çevirebilecek pozisyonlar ürettik ancak son vuruşu yapamadık. Oyunun son 4 dakikasında bile oyunu çevirebilirdik ama olmadı" şeklinde konuştu.