HABERDENİZLİ.COM

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, kazanmanın çok güzel bir duygu olduğunu ve stresin biraz olsun üzerlerinden kalktığını söyledi. Asbaşkan Fırat, “İlk kez gol yemememiz de sevindirici. Hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Futbolcuları ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

FUTBOLCULAR İZİNLİ
A Milli Takımın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri 1.Grubu’nda 6 Ekim’de İzlanda ve 9 Ekim’de deplasmanda Finlandiya ile oynayacağı maç sebebiyle liglere 15 gün ara verilmesinden dolayı yeşil siyahlı futbolculara da Çarşamba gününe kadar izin verildi. Horozlar, 16 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıkları için Çarşamba günü toplanacak.

“BÜTÜN SAKATLARIMIZ DÖNÜYOR”
Lige verilen aranın kendilerine iyi geleceğini belirten Asbaşkan Fırat, Cenk ve Sankoh’un da bu zamanda iyileşerek takıma döneceğini açıkladı. “Manisa maçına tam kadro çıkacağız” diyen Fırat, “Gazişehir’den alınan 3 puanın taçlanması için Manisa’yı da yenmek zorundayız. Bu seriyi devam ettirmeliyiz. Manisa’da sıkıntılı ve zor bir süreçten geçiyor. Şiddetle onların da puana ihtiyacı var ama kazanan taraf biz olacağız” diye konuştu.

GALİBİYETİ KANATSIZ’A ARMAĞAN ETTİLER
Denizlispor yönetimi, Gazişehir’den alınan galibiyeti hayatını kaybeden spor adamı Kadir Kanatsız’a armağan etti. Denizlispor Başkan yardımcısı ve Basın Sözcüsü Taner Atilla, “Ben futbolculara hem inandım, inanmaya da devam edeceğim. Başarılı olacaklardır. Bu galibiyeti de kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan Kadir Kanatsız ve ailesine armağan ediyorum. Nur içinde yatsın” dedi. Yönetim, galibiyete ise 4’er bin TL para dağıtacağını açıkladı.