HABERDENİZLİ.COM

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, “Geçen haftalarda çok pozisyon kaçırmıştık, bu anlamda önemli bir maçtı. Bugün de kaçırdık ama en azında galibiyet aldık. Maç 6 puanlık bir maçtı, sıralama maçıydı. Sezonu en iyi şekilde bitirmek istedik” dedi. 

Denizlispor cephesi 
Kendi açılarından 6 puandan daha fazla bir maç olduğunu söyleyen Denizlispor Teknik Direktörü Reha Erginer ise, "Galip geldiğimizde ikili averaj sağlıyordu. Beraberliği dahi düşünmediğimiz bu haftada evimizde 2-0 mağlup olduk. Ne olursa olsun, onu bir kenara koymak lazım. Ama bu tür maçlarda rakiplerinizi yenemiyorsanız, yenilmemeniz gerekli. O açıdan çok üzgünüz, bu maç en kötü berabere bitmeliydi. Baktığınızda devre arasında iyi takviyeler yaptık. Ama iki haftadır bunu sahaya yansıtamıyoruz. Tabi Denizlispor bu lige devam edecektir, düşme sıkıntısı yaşamayacak ama bir an önce hem gerekli skoru hem gerekli oyunu ortaya koyması gerekir” diye konuştu.

Maçın bitiminde taraftarın kendisini istifaya çağırmasını değerlendiren Erginer, “Normal, taraftar haklı. Onlar Denizlispor’u seviyor. Tabi beklentileri oldukça yüksek, taraftar haklı, yapılan transferlerin ardından iyi skor ve oyunu görmek istiyor. Onların açısından düşündüğümüzde yüzde yüz haklı olduklarını söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.