HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Denizlispor, deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak. Elazığ Atatürk Stadı’nın yıkılıp yeniden yapılması nedeniyle Şanlıurfa GAP stadında yarın (cumartesi) saat 13.30’da oynanacak maçı, Adana Bölgesi Hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Karşılaşma beINSports Max 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Denizlispor’da sarı kart cezalısı Recep Niyaz yok. Onun yerine Kıbong forma giyecek. Geçen hafta sarı kart cezalısı olan stoper Abdülkerim Bardakçı’da formasına kavuştu. Denizlispor’da sakat oyuncu bulunmazken, Mehmet Akyüz ve Alperen Babacan ise sarı kart sınırında. Tetiş Yapı Elazığspor’da Ahmet Burak Solekel sakatlığı nedeniye forma giyemeyecek. Yiğitcan Erdoğan ve Rüştü Hanlı’da kart cezalısı. 

DERSİMİZİ ALDIK
Tecrübeli teknik adam Yücel İldiz, " Geçen hafta yol kazası geçirdik. 2.yarının daha zorlu geçeceğini biliyorduk. Nitekim de zor maçlar oynuyoruz. Rakibimiz Elazığspor’un ligdeki durumu kimseyi yanıltmasın. Bu bilinçle maça hazırlandık. Disiplini elden bırakmadan sahada mücadele etmeliyiz. Savaşmadan hiç bir maç kazanılmaz. Bunun bilincindeyiz. Kazanıp, yeniden lider olmak istiyoruz" dedi.

19.RANDEVU
Elazığspor ile Denizlispor bugün 19.maça çıkacaklar. 18 maçta rakibine karşı 9 galibiyet alan Abalı Denizlispor, 2 maçta berabere kaldı. 7 müsabakada sahadan mağlup ayrıldı. Horozlar rakip kaleye 35 gol atarken kalesinde 24 gol gördü.

İki takım arasında ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan karşılaşmayı yeşil-siyahlılar, Alperen, Ziya ve Recep’in golleriyle 3-0 kazanmıştı.

Denizlispor muhtemel kadrosu: Stackhowıak, Furkan, Alperen, Abdülkerim, Kerem Can, Deniz, Kıbong, Aıssatı, Ziya, Burak Çalık, Mehmet Akyüz

Tetiş Yapı Elazığspor: Ahmet Sabri, Kadir, Dıallo, Mustafa, Akakpo, Abdülkadir, Eren, Dıaarra, Tufan, Traore, Emir,