DENİZLİ (AA) / Mehmet Ali İlnem

TFF 1. Lig'de 24 Aralık Pazar günü evinde Boluspor'la karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Sahaya kimin çıkacağı, kaç eksiğimizin olduğu hiç önemli değil, biz 3 puan almak istiyoruz." dedi.

Erginer, Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin hayalinde eski Denizlispor'un olduğunu, bütün camianın o günleri yaşamak istediğini söyledi.

Boluspor ile oynayacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini dile getiren Erginer, "Rakibimiz oldukça formda bir takım. Bizim durumumuz da belli. Takımımızda sahaya kimin çıkacağı, kaç eksiğimizin olduğu hiç önemli değil, biz 3 puan almak istiyoruz. En azından yaralarımızı sarıp biraz daha moralli şekilde ikinci yarı başlangıcı yapmak istiyoruz." diye konuştu. 

Devre arasında iyi transferler yapma arzusu içesinde olduklarını dile getiren Erginer, "Denizlispor için ikinci yarıya başlayana kadarki süreç çok önemli. Bu ara ne kadar olursa ikinci yarı o kadar iyi geçer." ifadelerini kullandı. 

Bu arada yeşil-siyahlı futbolcular, Boluspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Denizlisporlu oyuncular, antrenmanda koşu ve ısınmanın ardından taktik çalışması yaptı.