SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Süper Lig’e muhteşem başlayan ve ilk 3 haftada 7 puan toplayan Denizlispor, kalesinde gol görmeyen tek takım oldu. Yeşil-siyahlılar Yunan ekibi Olympiakos’la birlikte Avrupa’nın zirvesinde yer aldı
Yukatel Denizlispor, Avrupa'nın büyük ligleri ve Süper Lig'de gol yemeyen takımlar araştırmasında ön plana çıktı. Avrupa'da yeşil-siyahlılarla birlikte gol yemeyen sadece 1 takım var. Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 7 puan toplayan Horozlar, kalesinde gol görmeyen tek takım. Yeşil-siyahlıların performansı bununla da sınırlı kalmadı. OPTA'nın verilerine göre Denizlispor, 2 maçta henüz kalesinde gol görmeyen Yunan ekibi Olympiakos'la birlikte savunmasıyla en başarılı takım olarak alkışlandı. Avrupa'nın devleri Barcelona 3 maçta 4, Real Madrid 3 maçta 4 gol, Paris Saint Germain 4 maçta 2, Liverpool 4 maçta 3, Juventus 2 maçta 3, Bayern Münih'te 3 maçta 3 gol yedi.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz sıralama

İLDİZ: İYİ YOLDAYIZ

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, yenilgisiz olarak yola devam etmelerinin sevindirici olduğunu belirterek, "Ortada henüz büyük başarı yok. Önemli olan lig sonu nerede olduğunuz" dedi. İldiz, "Sadece iyi başlangıç yaptık. Önemli olan bunun devamını getirebilmek. Milli maçlar arasında eksik yönlerimize çalışacağız. Yeni transferlerin takımla kaynaşması için de bu ara iyi gelecek" dedi.

OYUNCULARA BÜYÜK MORAL

Yukatel Denizlispor, futbolcular için 10 adet sıfır kilometre ve tamamı "DS" plakalı olan araç kiraladı. Yönetim kurulu kurumsal yapı ve yeniden yapılanma konusunda ciddi adımlar atıyor. Başkan Ali Çetin, "Futbolcularımız bizim en değerlimiz. Onlar için her şeyin en iyisini yapıyoruz. Araçlar konusunda acele etmedik ve hepsini sıfır kilometre olarak kiraladık. Her şeyin en güzelini gerçekleştirmek için elimizden geleni" diye konuştu.