PTT 1. Lig'in 16. haftasında kendi evinde Fethiyespor ile karşılaşacak olan Denizlispor, mücadeleden 3 puanla ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.
PTT 1. Lig’in 16. haftasında kendi evinde Fethiyespor’u ağırlayacak olan Denizlispor hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Karşılaşma öncesi Denizlispor'da kırmızı kart cezalısı Mehmet Cansın dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik direktör Yusuf Şimşek futbolcularına Fethiyespor'u adeta ezberletti. Fethiyespor’un Fenerbahçe’yi yendiği maçı oyuncularına izleten Şimşek, Fethiyespor’un ligin son sırasında yer almasının kimseyi aldatmaması gerektiğini söyledi. 
Ligde herkesin herkesi yenebilecek güçte olduğunu ifade eden Şimşek, "Biz bu maça çok iyi hazırlandık. Ben takımıma güveniyorum. Fethiyespor, bu maça Fenerbahçe galibiyetinin moraliyle çıkacaktır. Ancak bizim de puana ve morale ihtiyacımız var. Taraftarımızla bütünleşerek galip gelen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.
Denizlispor ile Fethiyespor arasında Pazar günü saat 16.30’da oynanacak olan maçı Murat Özcan yönetecek. 
Denizlispor’un maça şu ilk 11’le çıkması bekleniyor: "Ozan, Ömer, Saşa, Simac, Süleyman, Ahmet Arı, Bülent Ertuğrul, Mert, Barış, Şevki, Kahe."