Antalyaspor maçı sonunda Denizlispor'dan gelen yazılı açıklamayla Denizlispor yöneticilerinden Yavuz Cinkaya, Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ istifa ettiklerini duyurdu.
Açıklamada, "Kulübümüzün hakettiği süper ligde hayalini kurduğumuz başarılara ulaşmak üzere başkanımızın teklifi ile yola çıktığımız bu önemli yolda bugün itibari ile yollarımızı ayırdığımızı siz değerli basın mensupları ve taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz. 

Biz göreve geldiğimiz günden itibaren maddi manevi mesai saati gözetmeksizin Denizlispor’umuzun başarısı için mücadele ettik fakat özellikle son zamanlarda yaşanan gelişmelerden,yönetim tarzı ve fikir ayrılıklarımızdan dolayı takımımıza daha fazla faydalı olamayacağımızı anladığımız için, bu şanlı görevi bırakma kararı almış bulunmaktayız.

Her zaman bizlere iş düştüğünde Denizlisporumuz'a hizmet edeceğimizden kimsenin kesinlikle şüphesi olmasın.

Bugüne kadar çalıştığımız değerli yönetim kurulu üyelerine, kulüp çalışanlarımıza ve her zaman yanımızda olan basın mensuplarına ve hiçbir zaman yeri dolmayacak olan cefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz." ifadesi kullanıldı.