HABERDENİZLİ.COM / SPOR

Denizli Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Altayıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem, Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Ali Yürümez, Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Demirkollu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Yıldırım katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek  yeni sezonun hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Yeni sezonda camiamız ve kulübümüz adına iyi bir sezon geçirmek ve hedefimize ulaşmak istiyoruz. Her yıl düşme korkusu yaşayan kulübümüzün bu yıl şampiyon olması için maddi manevi elimizden geleni yaptık. Teknik heyetin raporu doğrultusunda birkaç transfer daha yapabiliriz” dedi.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Osman Özköylü ile iç ve dış transferde kadroya dahil edilen; Tonia Tisdell, Kibong Mbamba, Seddar Karaman, Deniz Vural, Gökhan Süzen, Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Burak Çalık, Abdülkerim Bardakcı, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Recep Niyaz, Adam Stackhowiak, Muhammed Himmet Ertürk, Ismail Aissati, Mustafa Teke, Ali Eren Yalçın, Asım Aksungur, Mustafa Özgür düzenlenen törenle tanıtıldı.