HABERDENİZLİ.COM

Olay; Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan ‘Fethiye Balık Pazarı’nda bayramın son günü saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Masa rezervasyonu yüzünden Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve ailesi ile restoran çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle devreye polisler girdi. Başkan Çetin’e olay esnasında polis biber gazı sıktığı iddia edildi, zorla polis aracına bindirdi.

Etrafta bulunan kişiler de başkan Çetin’e saldırmaya çalıştı. Yaşanan arbedenin ardından başkan Ali Çetin, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Tarafların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

DENİZLİSPOR'DAN AÇIKLAMA

Denizlispor’dan yaşanan olayla ilgili açıklama geldi. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, tatil yaparken Fethiye’de polislerin kendilerine şiddet uyguladığını iddia etti.

Fethiye Balık Hali’ndeki restorantta rezervasyonu olmasına karşın masanın bir başkasına verilmesine kızdığını belirten başkan Ali Çetin, bu nedenle tartışma yaşadıklarını ifade etti. Çetin, daha sonra polisin olaya müdahil olmasıyla arbede yaşandığını ve kendisine polisin biber gazı sıktığını söyledi.

Başkan Çetin, “Ben kulüp başkanıyım yarından sonra maçım var, bakanlar ve çok sayıda bürokrat bu maça katılacak” dememe rağmen polisler sert davrandı. Hakaret ve küfür ettiler. Olayın video kaydı da var. Benim cep telefonuma el koydular. Olayı tam tersi olmuş gibi medyaya anlatmışlar. Olayın ne olduğu orada da bellidir. İfademizi verdik ve olaya karışan polis memurlarından şikayetçi oldum” dedi.

BAZI İDDİALAR İSE ŞU ŞEKİLDE

Muğla'nın tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin önce polise küfür ederek saldırdı sonra silahını almaya çalıştı. 

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda, edinilen bilgiye göre, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve aralarında oğlunun da bulunduğu 3 kişilik grup önce bir restaurantta taşkınlık çıkartıp sinkaflı küfürler savurdu sonra polislere küfür etti, saldırdı yetmedi polis memurunun belindeki silahı almaya kalktı. Çevredeki vatandaşların yoğun tepki gösterdiği Ali Çetin ve beraberindeki kişilerin davranışı pes dedirtti.

Alınan bilgilere göre utanç verici olaylar zinciri şu şekilde gelişti; "14 Ağustos 2019 akşam saat 19.00 sıralarında, tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda bir restauranta gelen Ali Çetin ve beraberindekiler, daha önceden rezervasyonlu olan bir masaya oturmak istedi. Restaurantta çalışan garsonlardan biri kulüp başkanı Ali Çetin'i uyararak başka bir masaya geçmesini istedi. Öğrenilene göre işletmeye alkollü gelen Çetin'in, önce garsona ağza alınmayacak ağır hakaretler sarfetti, sonra masaya oturarak "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?" dediği ve çalışanlara sinkaflı cümleler sarfettiği öğrenildi.

Çevredeki çok sayıda aile ve vatandaşın tepkisine neden olan bu davranışından sonra restauranttan küfürler savurarak ayrılan Ali Çetin, Fethiye Balık Pazarı'ndan çıktığı sırada Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polislerine rastlıyor. Ali Çetin ve beraberindeki kişilerin, trafik polislerine sinkaflı küfürler ederek saldırdığı, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in trafik polisine küfür eder etmez direkt olarak yumruk savurduğu ve polislerin sakinleştirme çabalarının sonuçsuz kaldığı öğrenildi.

Kaynak: haber48.com.tr