SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1. Lig'de topladığı 50 puanla lider durumda bulunan Denizlispor'da, futbolcular, teknik heyet, yönetim ve şehir şampiyonluk için kenetlendi. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, bu ve bundan sonraki karşılaşmaları şampiyonluk maçı edasıyla oynayacaklarını vurguladı. Başkan Çetin, "Biz emin adımlar yolumuza devam edeceğiz. Her türlü engele rağmen bu şehir bu sene bu şampiyonluğu yaşayacak. Rakiplerimizle hiç ilgilenmiyoruz. Sadece kendi işimize bakıyoruz" şeklinde konuştu. 

HER MAÇ FİNAL

Takıma yönetimin ve kentin çok güvendiğini belirten başkan Çetin, "Her maç bundan sonra bizim için final maçı. Yönetime ilk geldiğimiz günden itibaren biliyorsunuz bizim bir sloganımız var 'O sene bu sene' diye. O slogan doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.Her türlü zorluğa rağmen hedefleri emin adımlarla ilerlediklerini belirten Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Bizim mücadelemiz devam edecek ve inşallah Denizli hak ettiği yerde olacak. Bu şehir Spor Toto Süper Lig'i özledi.

Denizlispor Başkanı Çetin, Hasrete Son Vereceğiz

HEPİMİZ İNANDIK

Futbolcularımız ve bizler inandık. Her şeyden öte bu şehir inandı. Bütün Denizli'yi bundan sonraki maçlara bekliyoruz ve inşallah onlara da mahcup olmayacağız. Biz bu işi başaracağız. Artık kentimiz ve kulübümüz layık olduğu yer olan Süper Lig'e çıkacak. Bizi hiç bir yerde yalnız bırakmasınlar" sözlerini kullandı.

Denizlispor Başkanı Çetin, Hasrete Son Vereceğiz

BAŞKAN ZOLAN’DAN, ÇETİN’İ ZİYARET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin’i işyerinde ziyaret etti. Seçim çalışmalarından dönerken Çetin’in Kocabaş Mahallesi’nde ki işyerine uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, kulüpteki, son durumlar hakkında bilgi alıp, Çetin’e şirketinde ki çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Çetin ise, “ Denizlispor’a yaptıkları katkılardan dolayı Çetin ailesi olarak Sayın Zolan’a teşekkür ederim” dedi. 

RECEP'TEN İYİ HABER

Ligde attığı 8 golle takıma katkı koyan Recep Niyaz, Afyonspor karşılaşmasının 76. dakikasında oyundan çıkarak yerini Kbong Mbamba'ya bırakmıştı. Kulüp doktoru Ahmet Edremit, maç sonu yaptıkları muayenede yıldız oyuncunun arka adalesinde önemli bir şey olmadığını ve dün takımla birlikte çalışmalara başladığını belirtti.

DEPLASMAN KRALI DENİZLİSPOR

13 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Horoz, taraftarı önünde 24 gol atıp, 9 gol yedi. Deplasmanda 19 gol atıp kalesinde 15 gol gördü. 27 puanla deplasmanda en çok puan toplayan takım oldu. Denizlispor'u 26 puanla Osmanlı ve Gençlerbirliği takip etti. Ege ekibi, Gençlerbirliği ve Ümraniye'den sonra 27 puanla iç saha en çok puan toplayan üçüncü ekip.

Denizlispor Başkanı Çetin, Hasrete Son Vereceğiz