HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Spor Toto 1.Ligde bitime 1 hafta kala Süper Lig’e yükselen Abalı Denizlispor’un Başkanı Ali Çetin, gelecek sezon için ilk 5 içinde yeralmak istediklerini söyledi. Çetin, “Şampiyonluk farklı sevinç. Bizim dönemde olduğu için gururlu mutluyuz. Tabi ki zorlu bir dönemden geçtik. Bir gün otururken, Osman Özköylü Hoca kapıyı açıp “Kulüpte et yok” demişti. Söylemi doğru değil ama onunda emeği var. Karakterli isimlerden oluşan takım kurduğu için teşekkür ederiz.. Bizde yönetim olarak çok çalıştık. Yücel Hoca babacan tavırlarıyla, örnek oldu. Futbolcularında emeği çoktur. Camia kenetlendi ve sonuç ortada. Ligi birinci sırada bitirmek istiyoruz. Birinciliğin imajı, prestiji var. İnşallah onu da nasip eder Allah bize” dedi.

denizlispor süper lig

KÜSKÜNLÜKLER BİTTİ

Sıkıntılı süreci de anlatan Çetin, “Son 5 ayda ne çektiğimizi yönetim olarak biz biliyoruz. Bize inan güvenen insanlara tek tek teşekkür ederiz. Küskünlük vardı Denizlispor’a. 2 bin civarı işyeri dolaştık. İnsanları maça davet ettik. Küskünlükler gitti. Kaynaşma oldu. Bu şehre layık olduğumuzu düşünüyoruz. Bize sahip çıksınlar. İnançlarını güvenlerini yitirmesinler. Kulüpten 1 kuruş yedirmeyiz. Yemeyiz” diye konuştu.

denizlispor ali çetin

HEDEF İLK 5

“Denizlispor’un seneye bu zamanlar 1 kuruş borcu olmayacak” diye iddialı konuşan Başkan Çetin, Süper Lig’de ki hedeflerini açıklarken, ilk 5 içinde olacaklarını açıkladı. Çetin, “ Yönetim Süper Ligde ki ilk sezon için ilk 8 hedefi koyarken, ben ‘ilk 5’e oynarız’ diyorum. Şampiyon olacağız derken de inanmayanlar vardı. Başarının sahibi çok oluyor. Takdir eden kadar başarıdan rahatsız olan da çok. Şu an Denizlispor’da para kaybı sıfır. Hazır sistem var. Yönetim yaş ortalaması Türkiye standartlarının altında, civan gibi genç yönetimimiz var” diye görüş belirtti.

denizlispor ali çetin

7-8 TRANSFER YAPACAĞIZ

Transfer çalışmaları hakkında Çetin şöyle konuştu: “Yeni sezon için olarak hangi futbolcularla sözleşme yenilecek bakacağız. Futbolcuların alacakları var ama prim borcumuz yok. Devam eden futbolcu az. Sözleşmesi biten çok. Para konuşmadan Recep kalacağını söyledi. Bugünden itibaren düğmeye basacağız. Bana kalsa futbolcuların hiç birini göndermek istemem. Asıl iskeleti bozmayacağız. 20-30 tane de alsak iskelet bozulursa başarılı olamayız. Nokta transferler olacak. Aldığımız adamlar şakır şakır oynayacak. Bizi iyi yerlere taşıyacak. 7-8 transfer, bilemedin en fazla 10 olur. Yücel İldiz ile ben devam etmek isterim ama yönetimle konuyu görüşeceğiz. Herkesin görüşünü alacağız”