HABERDENİZLİ.COM

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın ziyaret ettiği ve Denizlispor'a destekte bulunmasını rica ettiği İşadamı Emin Şen, bu ricayı geri çevirmeyerek kulübe bir deplasman masraflarını karşılama sözü verdi.

Denizlispor Kulübüne her sene belirli bir miktarda bağışta bulunan Emin Şen, "Skorer anlamda tüm şehri mutlu eden bir Denizlispor var. Bu olumlu havanın sezon boyunca devam edeceğine inanıyor ve tüm şehrin havaya girdiğini görüyorum. Bu sene hedeflenen süper lig hayalinin gerçekleşeceğini düşünüyorum" dedi.

Başkan yardımcısı Taner Atilla'nın Emin Şen'in yanında olduğunu öğrenen Başkan Ali Çetin, bağış miktarının arttırılmasını istedi. İşadamı Emin Şen bu ricayı da kırmayarak bağış rakamını yükseltti.

Denizlispor Kulübüne olan destekleri için Emin Şen'e teşekkürlerini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Şehir havaya girdi ve takımımıza destekler gelmeye devam ediyor. O sene bu sene diyerek yola çıktığımız bu sezonda bu tür destekler bizi ayrıca mutlu ediyor. Yönetim kurulumuz adına Emin Şen'e teşekkür ediyorum" dedi.