HABERDENİZLİ.COM

TFF 1. Lig'de bu sezon oynadığı ilk 3 maçı kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Eyüpspor'u mağlup ederek ilk puanlarını alan Denizlispor, hız kesmeden devam ediyor.

Adanaspor ile oynanan maçta Denizlispor 2-0 öne geçti.

Tıpkı Denizlispor gibi ligde bu sezonki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Menemenspor karşısında alan ve rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla mağlup eden Adana temsilcisi ise Denizli deplasmanından puansız ayrıldı.

Goller: Dk. 32 ve 35 Ömer Şişmanoğlu (Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Celil Yüksel, Dk. 55 Roche, Dk. 73 Bruns, Dk. 82 Ahmethan Köse (Adanaspor), Dk. 64 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 90 Mustafa Çeçenoğlu, Dk. 90+4 İlhan Depe (Denizlispor)

Maç Denizlispor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

ilk 11'ler Şu Şekildeydi:

Stat: Denizli Atatürk Stadı

Yukatel Denizlispor ilk 11'ler :

Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz, Leo Schwechlen, Ismail Aissati, Mustafa Çeçenoğlu, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Süzen, Brahim Darri, Adam Mıeczyslaw Stackhowıak, Muhammed Gönülaçar, Brıce Florentın Dja Djedje

Adanaspor A.ş. ilk 11'ler :

Burak Çapkınoğlu, Celil Yüksel, Ognjen Ozegovıc, Isaac Donkor, Evren Korkmaz, Rüştü Hanlı, Uğurcan Yazğılı, Yohan Cedrıc Benjamın Roche, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Ahmethan Köse

Hakemler:

Ömer Faruk Turtay (Orta Hakem), Cemal Alpay (1. Yardımcı Hakem), Özcan Sultanoğlu (2. Yardımcı Hakem), Ömer Tolga Güldibi(Dördüncü Yardımcı Hakem), (VAR), (AVAR)