HABERDENİZLİ.COM

Teknik Direktör Hakan Kutlu ile yolların ayrılmasının ardından Yukatel Denizlispor’da hareketli saatler yaşandı. Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre Pazar günü öğle saatlerinde Teknik Direktör Hakan Kutlu ile vedalaşan yeşil siyahlı yönetim, hafta içi oynanacak Ankaragücü maçı öncesi hoca arayışlarına başladı. Yerli hocadan yana karar kılınınca, daha önce defalarda Denizlispor’da görev yapmış isimlerden Ali Yalçın sportif direktörlüğe, Kenan Atik ise teknik direktörlük görevine getirildi. 

RESMİ İMZALAR BUGÜN

Bülent Uygun’un ayrılmasının ardından Scaout ekibi başındayken teknik direktörlüğe getirilen Kenan Atik, 3 maç görev almış ve Başakşehir, Kasımpaşa ve Fenerbahçe maçlarında takımın başında yeralmıştı. Yalçın Koşukavak’ın teknik direktörlüğe getirilmesiyle Kenan Atik, Denizlispor’dan ayrılmış ve bir süre dinleneceğini belirtmişti.

Yukatel Denizlispor'da Kenan Atik’in yardımcılarından birinin halen kulüpte antrenör olarak görev yapan Murat Hacıoğlu’nun olacağı öğrenildi.

Sportif Direktörlüğe getirilen Ali Yalçın ise sezon başında 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Kızılcabölükspor’u çalıştırmış ve 11. hafta sonunda istifa etmişti.

Yeni teknik heyet ile resmi imzanın bugün öğle saatleri 1.5 yıllık atılacağı gelen bilgiler arasında..

denizlispor teknik direktörü kenan atik

denizlispor Sportif Direktörü Ali Yalçın