HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Daha önce Trabzonspor'dan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, Sivasspor'dan kaleci Tolgahan Acar, Kayserispor'dan Rumen stoper Cristian Sapunaru ve Portekizli sağ bek Tiago Lopes'i renklerine bağlayan yeşil-siyahlıların, İngiltere ekibi Leeds United'ın kanat oyuncusu Hadi Sacko ve bonservisi Beşiktaş'ta bulunan, son iki sezon Balıkesirspor'da kiralık oynayan orta saha oyuncusu Sedat Şahintürk ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sedat, sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönmüştü. Beşiktaş'ta sağlık kontrolünden geçen Sedat'ın kamp kadrosuna alınmadığı öğrenildi. Beşiktaş'ın Sedat'ı, Denizlispor'a satın alma opsiyonlu 2 yıllığına kiraladığı ve bonservisinin de 1 yıl içerisinde alınması durumunda 600 bin Euro olduğu öğrenildi.

KAMP AFYONKARAHİSAR'A ALINDI
Öte yandan, yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Denizlispor'da ilk antrenmana yeni transferlerden sadece kaleci Tolgahan Acar katıldı. Teknik direktör Yücel İldiz'in isteği üzerine başyardımcı antrenör olarak göreve getirilen teknik direktör Fayyaz Uçar da mesaiye başladı. Erzurum kampı iptal olurken, Lopes, Sapunaru ve Rodallega'nın ise 5 Temmuz'da Afyon'da başlayacak kampa dahil olacağı ifade edildi.

Denizli’den iki takviye

193 MAÇTA 22 GOL ATTI
İspanya 2. Ligi'nde Las Palmas'ın oyuncusu olan Malili Hadi Sacko, Ankaragücü formasıyla Süper Lig'de 15 maça çıktı, 3 gol attı. Bordeaux altyapısında futbola başlayan Sacko, Fransa'da AC Le Havre, FC Sochaux, Portekiz'de Sporting Lizbon, İngiltere'de Leeds United, İspanya'da Las Palmas, ülkemizde Ankaragücü'nde görev yaptı. 25 yaşındaki forvet oyuncusu, kariyerinde 193 karşılaşmada oynadı, 22 gol attı, 14 asist yaptı.

Denizli’den iki takviye

HOROZ SAHAYA İNDİ
Süper Lig'in yeni ekibi Denizlispor, 2019-2020 sezonunun ilk antrenmanını yaptı. Horozlar, ilk antrenmanını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirdi. İldiz'e, teknik ekibe dahil olan Feyyaz Uçar, Kortan Aktürk ve Levent Kartop da eşlik etti. Antrenmana izinli olan futbolcular Tiago Lopes, Hugo Rodallega, Cristian Sapunaru, Kibong Mbamba, Adam Stackhowiak, Lanre Kehinde ve Kerem Can Akyüz ve Rodallega katılmadı. 13 gün sürmesi beklenen Afyonkarahisar'daki birinci etap kampından sonra Denizli'ye dönecek olan Horoz daha sonra ikinci etap kampı için Almanya'ya gidecek.

Denizli’den iki takviye