HABERDENİZLİ.COM

Denizlispor ile Denizli Bahçeşehir Koleji arasında yürütülen stadyum isim hakkı ile ilgili sponsorluk görüşmeleri sonuçlandı. Yapılan anlaşma gereği Denizli Atatürk Stadyumu’nun adı bugünden itibaren “Bahçeşehir Koleji Denizli Atatürk Stadyumu” olacak. Anlaşma 2019-2020 sezonu sonuna kadar geçerli olacak.

Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen Denizli Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Üyesi Ali Arslan, “Denizlispor’un bu şehrin en önemli marka değeri olduğunu düşünüyoruz. Bu anlaşma ile kulübe maddi bir katkıda bulunmak istedik. Okulumuzun ismini taşıyan bu önemli stadyumda Denizlispor’un yeniden süper lige dönmesini diliyoruz” dedi.

Denizlispor ile işbirliği yapmaktan son derece memnun olduklarını belirten Denizli Bahçeşehir Koleji Müdürü Canan Gültekin, "Denizlispor'un yakaladığı bu başarılı ivme bizleri heyecanlandırdı. Yönetimimiz ve futbolcularımız ellerinden geleni yaparak takımı üst sıralara taşıdılar. Bizlerde maddi anlamda destek olarak bu başarının perçinlenmesini istedik. Ben inanıyorum ki Denizlispor bu sezon hedefine ulaşarak, gelecek yıl şehrimizi süper ligde temsil edecek" diye konuştu.

Anlaşmanın resmiyet kazanmasının ardından açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Sponsorluk görüşmelerine çok önem veriyoruz. Kulübümüze gelir getirecek her projeyi olumlu bir şekilde karşılayıp, kulübümüz menfaatlerini düşünerek karar veriyoruz. Bu anlaşmanın Denizli Bahçeşehir Koleji'ne ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.