HABERDENİZLİ.COM

Yukatel Denizlispor eski yöneticisi Yasin Özpek sosyal medya hesabından paylaştığı belgelerde temliklerin kulüp hesabına değil Başkan Ali Çetin’in üzerine yapıldığını ve çalışanlarını,yakınlarını kulüp üyesi yaptığını ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın 75 bin TL'lik haksız temlik yaptığını belirtmesi üzerine  Yukatel Denizlispor yönetim kurulu yaptığı basın toplantısı ile iddialara cevap verdi. Toplantı sonunda Denizlispor eski Başkanı Süleyman Urkay, yanındaki 2 kişi ile birlikte silahla toplantıyı bastı.

İŞTE TOPLANTIDAKİ AÇIKLAMALAR

Toplantıda ilk sözü Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin aldı.

Çetin;1 haftadan beri sosyal medyada gezen temlik olayı var. Eski yöneticimizin örgütlendirmesi ile gerçekleşen bir durum var. Temlik alınmasının sebebi Denizlispor'dan alacakları olan kişilerin gerçek alacağı parayı almaları için alınan bir tedbirdir. Evet temlik doğrudur. Benim yönetici arkadaşlarımızın alacakları vardır. Hatta kulüp üzerinde icralar var. Baklava parası ödenmediği için icra var. Bugüne kadar Denizlispor’da kimsenin parası kalmamıştır. Bu alacaklar doğrultusunda temlik verilmiştir. Örneğin EGEM firması ile 5-6 yıl önce çalışma yapılmış. Bu bizim kayıtlarımızda yok. Kulüp süper lige çalınca kulüpte para olduğunu düşünerek bu alacaklılar işlemlere başladı. Bu alacaklar bizim kayıtlarımızda olmadığı için bu temlikler alınmıştır. Bu durumu ortaya çıkaran kişi bugün biz bir ışık yaksak kulübe geri döner. Bu arkadaş usulsüzlük olduğunu iddia ediyorsa her türlü işlemi yapabilirler. Bugüne kadar kulübe 22 milyon lira geldi. Bizde alacaklılara ödendi. Federasyondan gelen paralar da eski sisteme dönüldü. Toplu para ödenmiyor. Puan başı para alacağız. Biz maçları kazandığımız halde gelen paralar borçtan düşecek.

''BU KULÜBE SÜLÜK OLMAKTAN VAZGEÇİN''

37 milyon borcumuz var. 150 milyon iddiası yalandır. Federasyondan 22 milyon hak edişimiz var. Bugün bizim ödememiz gereken acil borcumuz yok. Kulüpte şuanda para yok ama ödemeler zamanında gerçekleştiriyoruz. Bize banka banka dolaşıyor diyorlar. Biz kredi bulsak suç, bulmasak suç. Bu kulübün para gideri vardır. Futbolcu maaşları var. Bunlar için tabiki kredi alacağız . Bizim borcumuz 37 milyon isteyen inceleme yapabilir. Bizim hala hedefimiz ilk 5’dir. Bu takım bu durumdayken eleştirilere açığız ama iftiraya açık değiliz. Biz gayrimeşru birşey yapmıyoruz. Bu kulübün bir karar defteri var. Gizli,saklı birlerimiz yok. Bu kulüpte sülük olmaktan vazgeçin. Bizim sadece futbol konusunda 4 haftalık bir başarısızlık var o da düzelecek. Bu kulübün sezon sonunda hesaplarını sorun eğer bir eksiklik varsa o zaman eleştirin. Biz bu uğraşan kişilerin alacaklarını ödeyeceğiz. Bu kulübü kurtaracağız. Biz bunları geçen sene de gördük. Bunlara hazırlıklıyız. Burada haram yiyen kimse yok. Ben şehre söz veriyorum. Herkes bu kulüpteki alacağını vereceğini açacağız inceleye bilirsiniz.

''235 LİRAKLIK ÇİÇEK PARASINI ALACAĞINA GEÇİRDİ''

Bize bu lafı eden arkadaş 235 liralık çiçek parasını, 100 lirayı alacağına geçirmiş. Bu şahıs benim Fethiye’de yaşadığım olayı insanların önüne atan birisidir. Benim trafikte yaşadığım olayı bile sosyal medyaya yazdı. Bu şahıs taraftar gruplarına yemek vermiş. Bizi de davet etti. 10 dakika uğradık. 4 bin liralık faturayı kulübe gönderdi. Tekrar söylüyorum 2 yolluk kalan yönetimimizde bu şahıslar kulübe sülük olamayacak.

''FAKE HESABIN ADRESİ!''

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla söz aldı.

Atilla;Bu tür konuların sosyal medya konuşulması yanlıştır. Bu kulübün mali genel kurulu vardır. Gelir orada bunu sorarsın. Başkanımız geldiğinden ber 682 bin TL borç ödendi. Futbolcuların parasının ödenmediğine dair iddialar atıyorlar. Paralar ödendi dekontlar da burada. Eski futbolcu Perovic dahil Sapunaru, Oscar, Mbamba, Rodallega hepsinin parası ödendi. Sosyal medyada bu şahsın benim hakkımda 75 bin TL’lik temlik aldığımı söyledi. Biz taraftarımızı Samsun’a götürdük. Buraki masrafları gidere yazmayı uygun bulmadık. Sonra yönetim kurulu toplantısında bunların gidere yazılması kararlaştırıldı. Bizim kayıtsız hiç bir işimiz yok. Ben yıllardır bu kulübe hizmet ediyorum. Bunu iddia edenler ispat etsin bugün istifa edeceğim. Bu şahsın haksız 75 bin TL’lik temlik iddiası ayıptır. Ben bu kulübe 10 milyon TL bağış topladım. 75 bin benim yıllardır harcadığım benzin parası değil. Bu 75 bin kayıtları da bellidir. Reklamların yüzde 30’nu birilerine verdiğimi iddia etti. Geçen sene kulüpte yönetici döküntüsü vardı. Mustafa Üstek başkanımız hasta idi. Ben işlere yetişemedim iki taraftar arkadaşımızdan yardım istedik. Hem onların deplasman maliyetinin çıkması hem de kulübe reklam gelmesi için çalıştılar. Bu reklamların makbuzları da bizdedir. Burada asıl hırsızlara engel olan benim. Benim karşıma delikanlı gibi çıksınlar fake hesaplardan yazmasınlar. İnsanlar artık bu fake hesaplardan yazılanlara inanmıyor. Dün biz yönetim kurulu toplantımızı yaparken bir paylaşım daha yapılmış. Gökhan Gurbet isimli bir fake hesaptan. 'Denizlispor Yönetimi kongre kararı aldı' yazmış. Bu fake hesabın adresini inceledim. İncilipınar'da Zübeyde Hanım Caddesi'nde bir yer. Gerisi siz tahmin edin.

Uzun süren toplantının ardından Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat'ın saha için konularla ilgili açıklama yaptığı sıra Denizlispor eski Başkanı Süleyman Urkay, yanındaki biri silahlı 2 kişi ile toplantıyı bastı. Yaşanan arbedede şahıslar yetkililer tarafından bina dışına çıkarıldı. Olayda Süleyman Urkay ve Tuncay Beber olay yerinde gözaltına alınırken, silahı bulunan Zafer U. olay yerinden kaçmasının ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.