HABERDENİZLİ.COM

9 sene sonra Süper Lig'e dönen Yukatel Denizlispor, yaptığı flaş transferlerle adından sıkça söz ettiriyor. Horozlar, transfer döneminde Trabzonspor'dan 34 yaşındaki Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, Kayserispor'dan 30 yaşındaki Portekizli sağ bek Tiago Lopes, 35 yaşındaki Rumen stoper Cristian Sapunaru, Sivasspor'dan 33 yaşındaki kaleci Tolgahan Acar, Akhisarspor'dan 32 yaşındaki stoper Mustafa Yumlu ve Beşiktaş'tan 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Sedat Şahintürk'ü renklerine katarak gövde gösterisi yaptı. Başkan Ali Çetin, Instagram'da elinin 5 parmağının fotoğrafını çekip yayınladı ve "Bir gün herkes Denizlisporlu olacak. 1 günde 5 transfer. Hedef ilk 5" diye paylaşımda bulundu. Asbaşkan Kaan Şanlıkan da sosyal medya üzerinden müjde verdi ve Sacko transferini bitirdiklerini doğrularcasına 'Kara tren hoş geldin' diye yazdı. Teknik patron Yücel İldiz, ses getiren bir takım olacaklarını iddia etti.

Anlaşmalar tamam, sıra imzalarda

'TERCİH EDİLEN BİR KULÜP'

Yukatel Denizlispor'un kulüp başkanı Ali Çetin, ligde ilk 5'te yer almayı hedeflediklerini söyledi. Çıtayı yüksek tuttuklarını belirten başkan Çetin, "İlk 5'e ulaşmak için tüm gayretimizle, futbolcu ve yönetimimizle mücadelemizi sürdüreceğiz. Nokta takviyeler yaptık. 8-9 transfer daha yapacağız. Görüşmelerimiz sürüyor. Yerli futbolculara ağırlık vermek istiyoruz. İlk 5'e oynayacağımız için en iyi futbolcuyu bulmak istiyoruz. Sıkıntı yok. Biz hayal satın almıyoruz. Ödeyebileceğimiz oyuncuyu alıyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz. Eylül sonu ekim ayına kadar da kulüpten kimsenin alacağı kalmayacak. Zamanında para ödeyen bir kulüp olacağız biz. Tercih edilen bir kulüp olacağız ve bunu tüm Türkiye görecek" dedi.

Anlaşmalar tamam, sıra imzalarda

ISMAİL AİSSATİ NİHAYET İKNA OLDU

YUKATEL Denizlispor'un uzun zamandır pazarlıklarını sürdürdüğü Ismail Aissati nihayet ikna oldu. Faslı orta saha oyuncusuyla tekrardan masaya oturan yeşil-siyahlı kurmaylar, yıllık 350 bin Euro karşılığında sözleşme yenilenmesi konusunda el sıkıştı. Yönetim taraftarların çok sevdiği isimle anlaştıı. Balıkesirspor'dan 1.5 sezon önce Denizlispor'a kazandırılan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçen sezon 33 maçta forma giydi, 3 gol attı, şampiyonluğun mimarlarından biri olarak dikkat çekti. Aissati'ye, 1. Lig'den Hatay, Karagümrük ve Akhisar talip olmuştu.

Anlaşmalar tamam, sıra imzalarda

MBAMBA KRİZİ TATLIYA BAĞLANDI

Yuktael Denizlispor'da, alacağı nedeniyle TFF'ye başvuran Kibong Mbamba, avukatı aracılığı yeşil-siyahlı yönetime ihtarname çekmiş 2 gün süre vermişti. Cuma günü dolan süre sonunda Kamerunlu futbolcuya maaş alacakları ödenerek, olası kriz önlendi. Geçen sezon devre arası Ankaragücü'nden gelen ve Afyonkarahisar kampında bulunan 30 yaşındaki Kibong Mbamba, 21 lig maçında görev aldı. 120 bin Euro'luk alacağı ödenen Mbamba'nın yüzü güldü.

Anlaşmalar tamam, sıra imzalarda

KEHİNDE'YE İYİLEŞTİRME

Horoz'da, yeni sezon için sözleşmesinde iyileştirme isteyen Nijeryalı golcü Lanre Kehinde'de yeni doğan çocuğu nedeniyle Afyonkarahisar kampına geç katılmıştı. Geçen sezon devre arası Ankaragücü takımından transfer edilen Kehinde, 15 maçta 10 gol kaydederek, şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu. Yeşil-siyahlı kurmaylar Kehinde'nin sözleşmesinde bir miktar iyileştirme yapınca, kriz tatlıya bağlandı.

Anlaşmalar tamam, sıra imzalarda

İKİ HAFTADA BİN 782 KOMBİNE SATIŞI YAPILDI

YUKETEL Denizlispor'da, yeşil-siyahlı taraftarlar kombinelere ilgi göstermeye başladı. Yeşilsiyahlı yönetimin iki kez indirime gittiği kombinelerden, iki haftada bin 782 adet satıldığı açıklandı. Öte yandan Denizli Atatürk Stadı'ndaki kapasite artırma ve yenileme çalışmaları sürüyor.