HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu,  2019-2020 Futbol Sezonunda Süper Amatör Lige, 29 Haziran’da vefat eden ve Denizli sporuna sayısız hizmetleri bulunan spor adamı Ali İpek’in adını verdi.

2019-2020 Futbol Sezonu ‘Ali İpek’ Süper Amatör Ligi için fikstür sıralaması ve kuraları Merkezefendi Belediyesi Bereketler Sergi ve Toplantı Salonunda çekildi. Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Federasyon Başkanımız Feyyaz Ceşen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karaoğlan, Ünal Coşkun,  Ahmet Aytekin, Çağatay Bostancı, Mesut Bacıkoğlu, İsmail Tolcu, Kadir Kabaklıoğlu, Merkezefendi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Kovan, Denizli ASKF Kurucu ve Onur Kurulu Üyesi Şeref Varol, Kızılcabölükspor Kulüp Başkanı Osman Duran, Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun, İl Temsilcisi Yardımcısı Fahrettin Aşcı, TÜFAD Şube Başkanı Bülent Fil, İl Hakem Kurulu Üyesi Özmen Atalay, Uğur Konan, TFFHGD Denizli Şube Temsilcisi Serkan Yavaş, Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Fatih Salmansar ve yönetim kurulu üyeleri , İl Disiplin Kurulu Üyeleri Metin Ay, Köksal Çekerek, kulüp başkanları ve yöneticiler katıldı.

Federasyon Başkanımız Feyyaz Ceşen 2018-2019 Futbol Sezonunda liglerin oynanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Denizli’de oynanan müsabaka sayılarının, aktif futbolcu sayılarının ve kulüp sayısının artışına dikkat çeken Ceşen, bu rakamların Denizli adına sevindirici olduğunu belirtti. Yeni sezonun tüm spor camiası için hayırlara vesile olmasını temenni eden Federasyon Başkanı Feyyaz Ceşen, “fair play çerçevesinde, sevgi, saygı, hoşgörü ve sadece futbolun güzelliklerinin konuşulduğu bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

2019-2020 Futbol Sezonunda ALİ İPEK Süper Amatör Lig müsabakaları bitimde, son 3 sırayı alan takımlar 1. Amatör Küme’ye düşecektir. 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde başlayacak olan ve 14 takımın mücadele edeceği ligde fikstür sıralaması ve çekilen kuralar sonucunda oluşan ilk hafta müsabakaları şu şekilde:  Denizligücüspor – Bağbaşı Zeytinköyspor, Akkonakspor – Dokuzkavaklarspor, Karakovaspor – Buldan Belediyespor, Yeşilköyspor – Beyağaç Belediyespor, Serinhisarspor – Alparslan Gençlikspor, Kalınkozspor – Tavas Birlikspor, Acıpayam Belediyespor – Y. Çivril Belediyespor