İsmi Denizlispor ile bütünleşen Başkan Osman Zolan, kulübe ve yönetime destek üzerine destek veriyor. Yine dev bir desteğin altına imza atan başkan Zolan, kaynak yaratmaya da devam ediyor. 
 

KULÜBE DEV KAYNAK

Göreve geldiğinde bu yana Denizlispor ile ilgili birçok önemli işin altına imza atan başkan Zolan, son olarak 3 milyon 350 bin TL daha kulübe kaynak sağladı. Yeşil siyahlı yönetim, bu kaynakla daha rahat nefes aldı. Tribünleri de kucaklayan başkan Zolan, yeni sezonda daha fazla yardım edeceğinin de mesajını verdi. Zolan, “Denizlispor şehrin önemli markasıdır. Her şey Denizlispor için” dedi.
 

YÖNETİMİ ÖVDÜ

Denizlispor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Taner Atilla, hafta içi yönetim ile görüştükten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a kulübün son durumu hakkında rapor sundu. Burada yapılan ikili görüşmede başkan Atilla, “Sayın başkanımız Osman Zolan bey bizlere, ‘Yönetim olarak güzel ve güven veren bir görüntü var. Ortam güzel. Çalışan, koşturan ve sorumluluklarını bilen kişiler mevcut. Denizlispor başkanımız Mustafa Üstek ve yönetim kurulu hem takımı koruyup hem de biriken ödemeleri yaptılar, bunu başardılar. Planlı ve programlı adım atıyorlar. Biz her zaman Denizlispor’un yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz. İlk etapta yönetimimiz kullansın diye 3 milyon 350 bin TL kaynak sağladık. Desteğimiz sürecek’ dedi. Biz de kendisinin sonuna kadar arkasındayız” dedi.
 

“BU YAPILANLAR ASLA UNUTULMAYACAK”

Başkan yardımcısı Atilla, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı bu jestlerden dolayı yönetim kurulu adına teşekkürü bir borç bildiklerinin altını çizdi. Yeşil siyahlı yönetim tarafından sevilen ve sayılan başkan Zolan’ın bu yaptıklarını asla unutmayacaklarını dile getiren Taner Atilla, “Ne kadar teşekkür etsek azdır. 3 milyon 350 bin TL’nin şimdiden 900 bin TL’sini kulübe aktarıldı. Denizlililerin ve Denizlisporseverlerin de bu yardımları unutmayacağından eminim. Sayın başkanımız Osman Zolan beyin artık adı Denizlispor ile bütünleşmiştir” diye konuştu.