HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

Üst sıralardan kopmak istemeyen ve ligde son 4 maçını kazanan iki ekibin zorlu mücadelesine, Antakya Atatürk Stadı ev sahipliği yapacak. Yarın Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Adana Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Zorbay Küçük yönetecek.

Spor Toto 1.Lig, yarın sezonun en kritik maçlarından birine daha sahne olacak. Puan cetvelinde 42 puanla lider olan Denizlispor, 35 puanla 4.sırada ki Hatayspor’un konuğu olacak.

Kupa’da çeyrek finale yükselip Galatasaray’ın rakibi olan kadar yükselen ve lig’de de ilk 2’yi kovalayan ev sahibi Hatayspor ile Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde 11 maçtır kaybetmeyen zirvenin sahibi Denizlispor, kozlarını Hatay’da paylaşacaklar.

Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda bu maça odaklana yeşil siyahlılarda, sakatlığı süren Muhammet Himmet Ertük dışında eksik bulunmuyor.

FİNALE ÇIKIYORUZ

Teknik Direktör Yücel İldiz, son haftaların çıkışta olan ekibi Hatayspor’un formda olduğunu belirterek, karşılaşmanın her iki takım açısından final niteliğinde olacağını söyledi.

İldiz, daha önce de zor maçlar oynadıklarını belirterek, futbolcularının bu maçın da üstesinden de gelebilecek güçte ve tecrübede olduğunu söyledi. Kazanıp liderliği sürdürmek istediklerini hatırlatan İldiz, “Lider olmak kadar, lider kalmak da önemli. Hatay’dan puansız dönmeyeceğiz” dedi.

Karşılaşma beIN Sports1 Max HD1 kanalından canlı yayınlanacak.

Denizlispor’un muhtemel kadrosu şöyle: Stackhowıak, Furkan, Alperen, Abdülkerim, Keren Can,  Deniz, Aıssatı, Recep, Ziya, Burak Çalık, Mehmet Akyüz

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Akın, Soner, Sadi, Murat, Mesut, Kubilay, Dıallo, Selim, Gökhan , Caner, Hamza

Taraftarlardan otobüs tepkisi
Önemli maçta Hatay deplasmanı için taraftarlara otobüs temin edilmemesi ise yeşil siyahlı taraftarları çileden çıkardı. Taraftarlar tepkilerini, Denizlispor’un sosyal medya hesaplarına yazarak dile getirdiler.