Denizli'de bir otomobille takip edilen araca arkadan ateş edilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olaydan sonra kaçan biri uzman çavuş, iki zanlı Antalya'nın Korkuteli ilçesinde jandarma tarafından yakalandı.
Aksiyon filmlerdeki takip sahnelerini andıran kaza, Denizli-Antalya Karayolu üzerindeki Acıpayam ilçesi çıkışında saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İbrahim Arslan'ın kullandığı belirtilen 20 D 6866 plakalı otomobil, ilçe merkezinin dışındaki akaryakıt istasyonu önünde kontrolden çıkarak takla attı. Vatandaşların durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilden dışarı savrulan İbrahim Arslan (23) ve Ahmet İskender'in (23) cesediyle karşılaştı. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Şahin Güvenç'in (22) ifadesi üzerinde takla atan aracın, arkadan gelen bir başka araçtan ateş açılması yüzünden kontroldan çıktığı belirlendi.
İddialara göre, Mersin iline kayıtlı siyah bir araç, Denizli'den Antalya istikametine giderken yaklaşık 5 kilometre boyunca 20 D 6866 plakalı otomobili takip etti.


Takip sırasında siyah araçtan tabancayla ateş edildi. Bu kişilerin kullandığı siyah aracın, Acıpayam çıkışı yakınlarına kadar taciz ve takip ettikleri 20 D 6866 plakalı otomobile arkadan çarptıkları ve kontrolden çıkararak takla atmalarına neden olduğu öne sürüldü. Takip eden araçtakiler, kazanın ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada takla atan 20 D 6866 plakalı araçtaki İbrahim Arslan ve Ahmet İskender kaza anında camdan fırladı, Şahin Güvenç ise hafif yaralı olarak kurtuldu.
Bu arada Acıpayam Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kısa sürede bölgede bütün yolları kontrol altına aldı, çevredeki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamera görüntülerini inceleyip, kuşkulu araçları belirledi. Yaralı kurtulan Şahin Güvenç'in de ifadesi üzerine sihay araç Burdur ve Antalya'daki güvenlik güçlerine bildirildi.


Antalya'nın Korkuteli ilçesi girişinde eşkale uyan kişi ve araç tespit edildi. Jandarma ekipleri araçta bulunan R.Ü. (29) ve yanındaki C.S'yi (55) gözaltına aldı. R.Ü'nün İstanbul Çatalça İlçe Jandarma Komutanlığı'nda uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Kazada ölen iki kişiyle yaralı kurtulan bir kişinin çeşitli suçlardan sabıka kayıtları bulunduğu, olayın da alacak-verecek tartışmasından çıktığı iddiaları araştırılıyor.