Özel Servergazi Lisesi Öğrencisi Yusuf Can Matrak YGS Sınavından sonra LYS Sınavında da Y-YGS Puanına Göre Türkiye 8.si Denizli 1.si oldu.

YGS Sınavında Türkiye 8.si, Denizli 1.si olarak büyük bir başarı yakalayan Özel Servergazi Liseleri Yusuf Can Matrak ile LYS Sınavında da zirveye çıktı. Y-YGS puan türünde Türkiye 8.si ve 3 alanda Denizli 1. si, 1 alanda Denizli 2.si ve 2 alanda Denizli 3.sü olan Yusuf Can Matrak başarısının tesadüf olmadığını ispatlayarak sevincini ailesi ve öğretmenleri ile paylaştı.  Ayrıca TM3 puan türünde Servergazi Liseleri öğrencisi Musab Tolunay Denizli 3.sü olarak büyük başarı gösterdi.

Özel Servergazi Liseleri Müdürü Zeki Göçer “Her sene gerek üniversite sınavlarında, gerekse ulusal ve uluslar arası proje ve olimpiyat yarışmaları ile sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerde çeşitli dereceler alıp başarı yakalıyoruz. Denizli’nin adını duyurmak ve başarısını artırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çalışmalarımız sonucunda elde ettiğimiz başarılar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Gayretimiz ve başarılarımız bundan sonraki yıllarda da devam edecektir.

YGS sınavından sonra LYS sınavın da Türkiye 8.si olan öğrencimiz Yusuf Can Matrak ile Türkiye geneli ilk 500’e giren öğrencilerimiz Musab Tolunay, Şerife Coşkun, Tuğçe Meryem Çelikkaya ile tüm mezunlarımızı kutluyorum ve bundan sonraki hayatlarında başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi.

Elde ettiği başarıdan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden LYS Denizli Şampiyonu Yusuf Can Matrak “ Yeni bir sistemde ilk sınavdı. Aslında endişeliydim, fakat okulumun desteği ve öğretmenlerimin tecrübesi sayesinde endişelerimden sıyrılıp büyük bir başarı yakaladım. Bugünkü geldiğim noktaya baktığımda Özel Servergazi Liseleri’nde aldığım eğitimin bana ne kadar faydalı olduğunu gördüm. Doğru bir okul tercih ettiğimi anladım. SBS sınavından yeni çıkan ve tercih döneminde olan genç arkadaşlarıma okul tercihlerine dikkat etmelerini ve düzenli çalışmalarını tavsiye ediyorum” dedi.