Denizli'ye bağlı Acıpayam ilçesi Alaattin Mahallesi TOKİ sitelerinde annesi, anneanne ve dedesi ile birlikte ikamet eden Adem Yıldırım (14) isimli genç çocuk bu gece saat 02.30 sıralarında evden habersizce çıktı. Saat 03.00 sıralarında son olarak Acıpayam merkezde görüldükten sonra bir daha ulaşılamadı.

Adem Yıldırım’ın ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamaması üzerine aile, polise kayıp başvurusunda bulundu. 14 yaşındaki çocuğun arama çalışmalarını başlatan ekipler, annenin jandarmaya ulaşılamayan bir telefon numarasını vermesi üzerine ekipler telefon sinyalinden nerede olduğunu belirledi.  

Adem’in ortadan kaybolması ile perişan olan aile aldıkları haberle sevinci yaşadı. Haberimiz üzerine annesine ulaşan Adem, babasının yanında olduğunu sağlık durumun iyi olduğunu söyledi. Neden gittiği konusunda bilgi vermeyen Adem, kendisini merak etmemelerini söyledi.

Aile, babanın yerini bilmedikleri için çocuklarının tam olarak yerini bilmediklerini söylerken 11 saat sonra gelen haberle sevindiklerini belirtti.