Denizli İŞKUR farklı mesleklerde yaklaşık 250 kişilik istihdamın sağlanması amacıyla işverenler ile iş arayanları İŞKUR İl Müdürlüğü’nde bir araya getirdi. 

Denizli İŞKUR hizmet binasında gerçekleştirilen işçi-işveren görüşme toplantısı, iş arayan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Birden fazla işveren ile görüşme yapan iş arayan vatandaşlarımız için istihdam fırsatı oluşturan toplantı, aynı zamanda işverenler için de kısa zamanda istihdamın gerçekleştirilmesine katkı sağladı. 

Proje kapsamında farklı firmalarda istihdam gerçekleştirmek üzere DOSTEM Meslek Edindirme Merkezi, Mercan Kimya San. ve Tic. A.Ş., Murat Şenarabacı, Emir Tekstil San. ve Tic. A.Ş, Çetinbay Orman Ürünleri Tekstil ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Parla Solar Hücre ve Panel Üretim A.Ş. yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirilen görüşme toplantısı; tüm vatandaşların işverenler ile görüşmeyi tamamlamasının ardından sona erdi. Denizli İŞKUR’da farklı işverenler ile farklı mesleklerde istihdamı artırmaya yönelik toplantılar yıl boyunca her hafta Çarşamba günü olmak üzere devam edecek. 

foto 5 (1)foto 1 (1)foto 2 (2)