Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir apartmanın önünden elektrikli bisikleti çalan hırsız, kameralara yakalandı.  Bisikletin sahibi Nilgün Y. Hırsızın başka birilerinin de canını yakmaması için bir an önce yakalanmasını istiyor.

Olay Denizli’nin Pamukkale ilçesi, Hürriyet Caddesi’nde geçtiğimiz Cumartesi günü meydana geldi. Yaşadığı apartmandan elektrikli bisikletini çıkaran Nilgün Y. çantasını almak için apartmana geri giriyor. bu sırada elektrikli bisikleti gözüne kestiren şüpheli elektrikli bisiklete binerek apartmanın önünden uzaklaşıyor.  Döndüğünde bisikleti yerinde göremeyen Nilgün Y. durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Elektirikli bisikletini çaln kişinin bir an önce bulunmasını isteyen Nilgün Y.  “Muhtemelen beni takip etti. Bisikleti dışarıya çıkardıktan sonra çantamı almak için eve çıktım. 5 dakika içinde  aşağıya indiğimde bisikletin olmadığını gördüm.  Başka birilerinin de canını yakmaması için şüphelinin bir an önce yakalanmasını istiyorum.” dedi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarından şüphelinin işgalini belirledi. Bisikleti hırsızını yakalamak için çalışma başlatıldı. Aynı cadde üzerinde daha önce de bisiklet hırsızlıkları yaşanmıştı.