Denizli’nin Honaz ilçesinde motosikletin kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza bir petrol ofisinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Yılmaz Kara, tekrar motosiklet almayı düşündüğünü söyledi. 
Olay 25 Temmuz 2016 tarihinde Denizli Honaz İlçesi Kaklık mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yılmaz Kara idaresindeki 20 BV 516 plakalı motosiklet seyir halindeyken, kamyon ile bariyer arasında sıkışmamak için şerit değiştirmek istedi. Ancak rüzgarın etkisiyle akar yakıt istasyonu girişindeki toprak yola girdi ve motosiklet kontrolden çıkarak savruldu. Benzinlik girişindeki kaldırıma çarpan motosiklet, 24 metre havada uçarak benzinlik girişinin karşı tarafındaki çimlere fırladı. Motosiklet sürücüsü Kara, kaskı, motosiklet ceketi, eldivenleri ve dizliği olduğu için kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, motorda yaklaşık 11 bin TL hasar çıktı.
Motosiklet sürücüsü kazanın güvenlik kamerasını sosyal medyada paylaşınca, kaza ortaya çıktı.
Biraz şans, biraz da kask ve motorcu giysisi sayesinde hayatının kurtulduğunu belirten 24 yaşındaki Kara, çimlere düşmesi ve yolun kenarındaki demir tabelalara çarpmaması faciayı atlattı. Kara, “Ekipman olmasaydı, bilmiyorum ne olurdu. Ekipman sayesinde kurtuldum. Kask, ceket, dizlik ondan sonra eldivenler vardı. İyi ki giymişim diyorum, onlar olmasa ölmüştüm herhalde” dedi.
Motosiklet kullananlara tavsiyelerde bulunan Kara, “Motosiklet kullananlara birinci tavsiyem ekipman giymeleri, ikincisi olarak da rüzgara dikkat etmeleri gerekir. Eğer hiçbir şey giymeseler bile, kesinlikle kaliteli bir kask taksınlar. Göğsümde hafif bir göçük oldu, biraz bel ağrısı var. Ama 20 gün sonra işe gittim” diye konuştu.
Motosikletini satan Kara, tekrar motosiklet almayı düşündüğünü söyledi.