Denizli İl Jandarma komutanlığınca, suç örgütleri ile mücadele  kapsamında, Pamukkale, Merkezefendi ve Sarayköy ilçelerinde geçtiğimiz gün eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

HABERDENİZLİ.COM

Son zamanlarda  özellikle içkili eğlence mekanlarında, silahlı tehdit, silahlı yağma ve  adam yaralama  suçlarını işleyen suç örgütünü takibe alan  Denizli  İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize suçlarla mücadele şubesi  ekipleri, çevre ilçe Jandarma Komutanlıkları ve il Emniyet Müdürlüğünün de  katılımı  ile  Pamukkale, Merkezefendi  ve Sarayköy ilçelerinde şüphelilere ait ev ve iş yerlerininde  toplamda 21 ayrı adreste  eş zamanlı baskın yapıldı.

Bir çok suç işlediği tespit edilen 11 şüpheli yakalanarak gözaltına  alınırken 7 şüphelinin  yakalanması çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Operasyonlar neticesinde yapılan aramalarda suç örgütüne ait; 6 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 55 adet 9 mm tabanca fişeği, 75 adet uyuşturucu hap, çok sayıda doküman ile çek ve senet ele geçirildi.

Şüphelilerin jandarmadaki sorgularına devam edildiği bildirildi.