Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, 2 gün önce derede cesedi bulunan Ersan Erdur’un (29), ortağının ağabeyi 25 yaşındaki minibüs şoförü Musa Demiroğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Demiroğlu’nun Erdur ile kız kardeşi arasında ilişkisi yüzünden tartıştığı ve aralarında hadım etme restleşmesi yüzünden cinsel organının kesip öldürdüğü belirlendi. Demiroğlu’nun öldürdükten sonra dereye atmak için cesedi götürürken, bir minibüsün güvenlik kamerasına sürüklerken görüntülendi.

Merkezefendi ilçesi Hisar Mahallesi yakınındaki ormanlık alanda, geçtiğimiz Perşembe günü Tekstil atölyesi sahibi Ersan Erdur’un kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş, cinsel organı kesilmiş ve elleri ayakları bağlı şekilde çuval içinde cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, Erdur’u öldüren kişinin ortağının ağabeyi Musa Demiroğlu olduğunu tespit etti. Yakalanan katil zanlısı Demiroğlu’nun, Hisar Mahallesi’nde cesedi sürüklerken güvenlik kamerasına yakalandığı tespit edildi. Bir minibüsün güvenlik kamerasında Demiroğlu’nun Erdur’u öldürdükten sonra yerde sürükleyerek götürdüğü görülüyor.

Hadım restleşmesi yüzünden cinsel organını kesip öldürdü
Kısa süre önce başka bir suçtan girdiği cezaevinden tahliye olan katil zanlısı Demiroğlu’nun polisteki ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenildi. Öldürdüğü Erdur’un, kız kardeşiyle ilişkisinin olduğunu düşündüğünü bu nedenle aralarında tartışma çıktığı, Tartışma sırasında Demiroğlu ile Erdur’un hadım etme restleşmesine girdiği ortaya çıktı. Demiroğlu’nun bu nedenle Erdur’un cinsel organını kesip, kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra ellerini ayaklarını bağlayıp, çuvala koyup, dereye attığı belirlendi.  Sorgusunun ardından Adliyeye sevk edilen Demiroğlu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.