Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıl dönümü törenlerle kutlandı.

HABERDENİZLİ.COM

Büyük Taarruz’un 95’inci yıldönümü kutlamaları Denizli’de il protokolünün saat 09.30’da Denizli Valiliğinin önündeki Atatürk Anıtına Denizli Valisi Hasan Karahan, 11. Komando Tugay Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından çelenk bırakılmasıyla başladı.

Ardından tebrikleri kabul etmek için Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli 11.Komando Tugayı Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyeleriyle beraber valilik makamına çıktılar. Burada tebrikleri aldıktan sonra protokol üyeleri tören alanına geldiler.

Törene Denizli Valisi Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, çok sayıda askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı. Daha sonra bir askerin ve öğrencinin şiir okunmasıyla süren kutlama, Denizli Büyükşehir Belediyesinin halk oyunları ekibi, Mehter Takımını, 11. Komando tugayının kortej yürüyüşü, Denizli Gaziler Derneğindeki gazilerin araçtan selamlayarak geçmeleriyle son buldu.

Öte yandan törenin yapıldığı alan çevresinde Polis Özel Harekat ve polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.