Battaniyeden, kışlık kıyafete, ısıtıcıdan gıdaya 35 tır dolusu malzeme gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 günde 212 bin adet ekmeği de Hatay’a ulaştırdı.
 
Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından başlattığı seferberlik çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için 3 farklı noktada oluşturduğu yardım malzemesi teslim noktalarında aralıksız çalışıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Kongre ve Kültür Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ve Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler İtfaiye Şubesi altında vatandaşların göndermek istedikleri ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesinin temin ettiği ihtiyaç malzemeleri özenle paketlenerek tırlara yükleniyor. Battaniyeden, kışlık kıyafete, ısıtıcıdan gıdaya, tıbbi ve medikal malzemelerden temizlik malzemelerine kadar her türlü ihtiyacı deprem bölgesine peyderpey göndermeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar AFAD koordinesinde 35 tırı bölgeye sevk etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca acil gıda ihtiyacı için 3 günde 212 bin adet ekmeği de Hatay’a ulaştırdı.

“İnşallah hep birlikte depremin yaraları saracağız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, depremden etkilenen vatandaşlara yardım etmek için büyük çaba sarf eden tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Başkan Zolan, “Denizli’mizle birlikte 7’den 70’e tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için gayret ediyor” dedi. Deprem bölgesindeki ihtiyaca göre gerekli yardımların yapılmaya devam edeceğini, Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile deprem bölgesinde olacağını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “261 Büyükşehir Belediyesi çalışanımız Hatay’da gece gündüz mücadele ediyor. Denizli’deki hemşehrilerimiz de buradaki yardım çağrılarına yanıtsız kalmıyor. Allah’ım herkesten razı olsun. İnşallah hep birlikte depremin yaralarını saracağız.”

yardim-1-2yardim-2-1yardim-3