Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Tavas Belediyesi Meclis üyelerini kabul etti. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, burada yaptığı konuşmada Tavas’ta yapımı tamamlanan ve sürdürülen yatırımlar için teşekkür ziyaretinde bulunduklarını kaydetti. Akyol, “Tavas’ta hizmet yağmuru devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de aynı güzelliklerin devam edeceğine inanıyorum. Yüreğinize, eline sağlık, Allah razı olsun” dedi. 

Tavas Belediyesi ve Büyükşehir el ele 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir statüsüne geçildiğinden bu yana kentteki tüm ilçe ve mahallelerin hizmet alanına girdiğini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tavas Belediyesi el ele vererek, ilçemizin ihtiyaçlarını giderme konusunda gayret ediyor. Esas olan, eser bırakmaktır, milletin sıkıntısını giderip, taleplerini karşılamaktır. Bizim şiarımız budur. Allah'ım hepimizin yolunu açık etsin. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu. 

Başkan Zolan'a tablo

Konuşmaların ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Osman Zolan’a Tavas’a ve Denizli’ye yaptığı hizmetlerin şükran nişanesi olarak, ilçede çıkan kalsit ve olivin taşlarıyla Bismillahirrahmanirrahim yazılı bir tablo hediye etti.