HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Güney İlçe Teşkilatı'na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, AK Parti Güney İlçe Başkanı Celal Özbilen ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti Güney İlçe Başkanı Celal Özbilen, "2014 yılından bu yana Güney'de Güney Belediye Başkanımız Halil Ayhan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan Bey ile hayal bile edilemeyen pek çok hizmeti başardık" dedi. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ise, "Bizler birlik ve beraberlik içerisinde görevimize devam edeceğiz. Osman Zolan Başkanımız şimdiye kadar bizden hiç desteklerini esirgemedi. Verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Güney hak ettiği hizmetleri alıyor

Güney ilçesinin hak ettiği hizmetleri aldığını ve almaya da devam edeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Uzun yıllar Güney’e taş üstüne taş koyulmamıştı. İlk yaptığımız hizmet 24 saat nöbette olan İtfaiye hizmetimiz oldu. 'Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak' demiştik. Cenaze hizmetlerimizi ücretsiz hale getirdik. Mezarlıklarımızı temizledik, düzenli hale getirdik. Haylamaz Mahallesi yakınlarına 2 bin tonluk, Ortaçeşme’ye 500 tonluk 2 su deposu yaptık" diye konuştu

Alt yapı sorunu çözüldü

Başkan Osman Zolan, “Güney’in en büyük sorunu altyapıydı. İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı değişti. Burada bulunan nesil bir daha alt yapı çalışması görmeyecek. Çok şükür sonuna geldik, sizlerde sabrettiniz destek oldunuz. Şimdi üst yapıya başladık, bu çalışmamız da inşallah yıl içerisinde sona erecek" dedi.