Denizli Büyükşehir Belediyesi, okulların ara tatile girmesinden dolayı birbirinden eğlenceli çocuk oyunlarıyla dolu tiyatro gösterileri ile Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan planetaryumda (gezegen evi) keyifli gösterimler hazırladı. 14 Kasım Pazartesi başlayacak olan etkinliklerde çocuklara özel birbirinden eğlenceli 4 oyun beğeniye sunulacak. Bursa Çeksanat Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı “Don Quijote” oyunu 14 Kasım’da saat 20.00’de, yine aynı topluluğun sergileyeceği “Fırtına” adlı oyun 15 Kasım’da saat 14.30’da sahnelenecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Söz Sende” oyunu 16 Kasım saat 20.00’de, “Seksen Günde Dünya Gezisi” oyunu ise 17 Kasım saat 14.30’da çocuklara özel olarak Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek. 

Planetaryumda 7 ayrı gösterim 

14-20 Kasım tarihleri arasında çocuklara özel hizmet verecek planetaryumda ise “Zula ve Ekibi (+4)”, “Zula Ekibi Dünyaya Dönüş (+4)”, “Polaris(+4)”, “Evrendeki Vaha (+8)”, “Teleskop(+8)”,  “Dünya Gezegeninin Doğuşu” ve  “Kara Delikler (+12)” adlı filmlerin gösterimleri 28 ayrı seansta sunulacak. Planetaryumda sıra dışı bir deneyim yaşamak isteyen öğrencilerin Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nden ücretsiz davetiyeleri temin edebilecekleri belirtildi. 

Başkan Zolan çocukları etkinliklere davet etti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklara ara tatilde özel bir hediye vermek istediklerini kaydetti. Başkan Osman Zolan, “Çocuklarımız ara tatile başlayacak. Biz de çocuklarımızın daha verimli ve eğlenceli bir tatil geçirmeleri ve keyifle dinlenebilmeleri için birbirinden eğlenceli ve özel oyunlarımız ile gösterimleri çocuklarımızla buluşturma kararı aldık. Bu özel şenlik tadındaki etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir’den çocuklara tatil hediyesi (1)Büyükşehir’den çocuklara tatil hediyesi (2)