HABERDENİZLİ.COM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli’ye gerçekleştirdiği ziyaretin 87’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimiz 4 Şubat 1931 tarihinde Milli Mücadele’nin kahraman lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamıştır. Bu ağırlamanın sevinç ve onurunu atalarımız nasıl yaşadıysa, bizler de aynı heyecan ve gururla yaşamaya devam ediyoruz” dedi.

Denizli halkının Atatürk’e olan minnettarlığının her daim olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Milli mücadeleden yıllar sonra Denizli’ye teşrif eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile özlem gideren ve Gazi’yi ağırlamaktan şeref duyan atalarımızın mutluluğunu, aradan geçen onlarca yıla rağmen torunları olarak aynı duygularla hissediyor, O'nu özlem ve minnetle anıyoruz" dedi.

Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet hedefi doğrultusunda Denizli ve Türkiye için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve  bu vatan için canını veren tüm şehitlerimizi minnet, rahmet ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.