HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Adalet Parkı'nda düzenlenen Yaz Konserleri programında solist Mehmet Bacaklı ve Grup Anadolu sahne aldı. Müzik sevenlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Solist Mehmet Bacaklı’nın sahne aldığı konserde merhum sanatçı Barış Manço’nun unutulmaz eserleri seslendirildi. Konsere gelen vatandaşlar hep bir ağızdan Barış Manço şarkılarını söylerken, usta sanatçı birbirinden güzel eserleriyle bir kez daha anıldı.

 

"Eserlerine, bıraktığı güzelliklere sahip çıkıyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Manço'nun unutulmaz bir sanatçı olduğunu ve Büyükşehir Belediyesi olarak her yıl anma programları düzenlediklerini vurgulayarak, "Barış Manço gerçek bir sanatçıydı, hepimizin sevdiği bir isimdi. Erken yaşta Hakk'ın rahmetine kavuştu, mekanı cennet olsun. Biz O’nun eserlerine, bıraktığı güzelliklere sahip çıkıyoruz. Mehmet Bacaklı kardeşim ve ekibiyle inşallah her yıl anma programları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Denizli, sanatın ve kültürün merkezi olmaya devam edecek”

Konserlerin yaz boyunca devam edeceğini kaydeden Başkan Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaz konserlerimiz başladı, burada ve İncilipınar Parkı’nda konserlerimiz olacak. Kendi sanatçılarımız ve değerlerimizle sizleri buluşturmaya devam edeceğiz. İnşallah Denizli, sanatın ve kültürün merkezi olmaya devam edecek. Altyapısı, üst yapısı, binaları, yolları, parklarıyla örnek şehir haline gelen Denizlimiz, kültür ve sanatıyla da Türkiye’ye örnek olacak inşallah, bunu da birlikte başaracağız.”