Haberdenizli.com

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kentsel Su ve Atıksu Yönetimi Sempozyumu (UKSAY 2018) gala gecesi düzenlendi.  

Galada misafirler Denizli'ye ait seslendirilen türküler ve halk oyunları gösterilerine hayran kaldı.  

Program kapsamında sempozyuma katılan bilim insanları ve konukların onuruna gala gecesi düzenlendi. Colossae Hotel’de gerçekleşen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Büyükşehir DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda akademisyen ve uzmanın yanı sıra, daire başkanları, Su ve Kanal İdaresi çalışanları ve davetliler katıldı. 

Gala gecesinde misafirlere tasavvuf müziği dinletisi sunulurken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Denizli’ye ait halk oyunları gösterileri sundu. 

Türküler Büyük Beğeni Topladı

Halk oyunları gösterisinin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçısı Ahmet Algün sahne aldı. Algün’ün özellikle Denizli ve Ege yöresine ait türküleri büyük beğeni aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun da gösterileriyle renk kattığı galaya gelenler unutulmaz bir akşam yaşadı.

UKSAY 2018 Galasında Denizli Rüzgarı