HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, il merkezindeki alt yapı hamlesini bitmesinin ardından devam ettirdiği  üst yapı çalışmalarını birer birer bitiriyor. Bu kapsamda Ulus Bulvarı, Hüseyin Yılmaz Caddesi, Mevlana Caddesi, Doğan Demircioğlu Caddesi, Fatih Caddesi, Hüdai Oral Caddesi, Yeşilköy Caddesi, Kazım Kaynak Caddesi,  Cumhuriyet Mahallesi 3384 Sokak, 1271 Sokak, Şehit Jandarma Çavuş Eyüp Kepenek Caddesi, Fatih Mahallesi 1925 Sokak ile Selçukbey 535 Sokak ve Yenişehir Çınar Sokak'ın üst yapısını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehrin yoğun caddelerinden biri olan ve Asri Mezarlık Kompleksi’ne ulaşımı sağlayan Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’nin asfaltlama çalışmalarını bitirerek trafiğe açtı.

Denizli modern bir caddeye daha kavuştu 

Parklanma alanı ve gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yapılan Şehit Er Yılmaz Bakan Caddesi’ne 1700 ton asfalt döküldü. Nüfusu yoğun bölgelerde bulunan Deliktaş ve Fatih Mahallesini birbirinden ayıran ve Asri Mezarlık Kompleksi’ne bağlantıyı sağlayan Şehit Er Yılmaz Bakan  Caddesi modern ve güvenilir yapısıyla vatandaşların hizmetine açıldı. Gidiş geliş olmak üzere 2 şeritli yolda parklanma alanları da yapıldı. 

"Denizli'nin güzelliğine güzellik katıyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmalar süresince kendilerine destek ve dualarını esirgemeyen vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Zolan, “Denizli’nin güzelliğine güzellik katmak ve taş üstüne taş koymak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizlere inanan, güvenen tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Denizlimiz için ne yapsak az, vatandaşlarımız her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.