Haberdenizli.com

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla farkındalık yaratmak adına ‘Halam Geldi’ adlı sinema filmini kadınlarla buluşturdu. 

Denizli Barosu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan ve kadınlar katıldı. 

Kadın Meclisi Başkanı Özen, şiddetin her türlüsüne karşı çıktıklarını ifade ederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da bir araya gelerek bir farkındalık oluşturmak istedik. Bu noktada da çalışmalarımıza her zaman destek veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kent Konseyi Kadın Meclisime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kadın Meclisi’nden Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği 

“Kadın Şiddet İle Anılmasın”

"Kadınlarımızın her zaman yüzü gülsün" diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Biz istiyoruz ki, kadınlarımız sevgiyle, mutlulukla anılsın. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımızın yüzü her zaman gülsün istiyoruz. Çünkü şunu biliyoruz, kadın mutlu olursa aile mutlu olur. Aile mutlu olursa mahallemiz, şehrimiz ve ülkemiz mutlu olur. Denizli’den bir başlangıç yapalım ve bundan sonra kadın şiddetle anılmasın” diye konuştu.  Kadına yönelik her türlü istismar kadınlarımızdan uzak olsun diyen Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, “Biz kadına yönelik her türlü istismarın, insan onuruna yakışmayan davranışın sizlerden ve bizlerden uzak olmasını diliyorum. Bundan sonra geçmişte yaşanan olumsuzları tekrar konuşmamayı diliyorum” diye sözlerini noktaladı. 

Konuşmaların ardından Erhan Kozan'ın yönettiği çocuk gelinler konulu ‘Halam Geldi’ isimli sinema filmi gösterildi.

Kadın Meclisi’nden Şiddete Karşı Farkındalık Etkinliği