Denizli Büyükşehir Belediyesinin Honaz ilçesinde tamamladığı Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı iftar programında yapıldı. Honaz İlçe Otogarı önünde düzenlenen iftar programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, 2004 yılından bugüne kadar Honaz'a gece gündüz hizmet etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, "Allah'ımıza hamdolsun ki sayın bakanımızın, milletvekillerimizin, büyükşehir belediye başkanımızın katkılarıyla Honazımız bulunduğu yerden çok üst düzeyde, çok üst noktalara doğru hızlı bir şekilde ilerliyor. Honazımızın gelişiminde, değişiminde büyük katkısı olan Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'ye tüm Honazlılar adına şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Büyükşehir'den 4 ilçeye kapalı yüzme havuzu 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ise, herkesin ramazan ayını tebrik ederek, Honaz'a verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Zolan, "Her zaman yanımızda olan, bize destek veren çok değerli Bakanım Nihat Zeybekci Bey ile işbirliğinde Honazımız ve Denizlimiz birçok güzel hizmetleri aldı ve almaya devam ediyor. Allah'ım böyle güzel açılışlar yapmayı bizlere tekrar nasip etsin. Bugün burada Honaz İlçe Otogarımızı ve yan tarafında da ilçe itfaiye binamızı ve kapalı yüzme havuzumuzun açılışını yapıyoruz. Denizli'de 4 ilçede kapalı yüzme havuzu yaptık. Çivril, Acıpayam, Tavas ve Honaz. Sizleri çok seviyoruz. Gelişen büyüyen Honazımıza biz de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Allah'ım yolumuzu açık etsin. Emek veren başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere herekse çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Şimdi Honaz vakti, şimdi Denizli vakti"

Katılımlarıyla kendilerini onurlandıran Bakan Zeybekci ve Vali Karahan'a teşekkür eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Şimdi Honaz vakti, şimdi Denizli vakti, şimdi vakit Türkiye vakti diyoruz. İnşallah Honazımız için Denizlimiz için Türkiyemiz için durmak yol hizmete devam. Hep beraber koşmaya devam diyoruz. Yolumuz açık olsun. Hayırlı uğurlu olsun." Vali Hasan Karahan da, "Açılışımız hayırlı olsun. Allah oruçlarımızı, dualarımızı kabul etsin. Denizlimiz günden güne büyüyor gelişiyor. Büyükşehir olmanın avantajıyla daha da yaşanılır daha da tercih edilir bir şehir haline geliyor. Bunun yansımalarını ilçelerimizde de görüyoruz. Artık Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de var. Emeği geçenleri kutluyorum. Denizli'deki bu yatırımların takipçisi ve destekçisi olduğu için sayın bakanımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemize ilçelerimize ayırt etmeksizin götürdüğü hizmetler için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhteşem ilçe Honaz 

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Honaz ile ilgili Denizli ile ilgili hayallerinin her birinin hedefe ulaştığını görmekten ayrı bir mutluluk duyduğunu söyledi.Bakan Zeybekci, "Honaz, Denizli Belediye Başkanlığımız döneminde sanki Denizli ile yarışır gibiydi. Denizli merkezinde ne varsa bütün hizmetlerin kazandırıldığı muhteşem bir ilçemizdi. Bizim hayalimiz, Honaz Denizlimizin yaşanılası en güzel ilçesi olsun, Honaz bir ticaret merkezi, üniversite merkezi, öğrenci merkezi, eğitim merkezi olsun, Honaz'da PAÜ'nün ayrı bir kampüsü olsun,  Honaz çevre yolları ile buluşsun, Honaz otoyollarla buluşsun istedik. Honaz hakikaten Denizlimizin inci gibi parlayan muhteşem bir mücevherimizdir" dedi.

"Aklınızı ve vicdanınızı kullanın"

Seçim sürecinde insanların akıl ve vicdanlarına göre karar vermesi gerektiğini belirten Bakan Zeybekci, "Sadece Allah'ın size verdiği aklınızı ve vicdanınızı kullanın. Aklınızın ve vicdanınızın doğru dediği neyse onu yapın, gerisi teferruattır. Böyle fitnenin çok olduğu, at izinin it izine karıştığı, hakkın ve doğrunun, sahtekarla gerçek hizmet ehlinin, yalancıyla doğru söyleyenin birbirine karıştığı ortamda, İmam-ı Şafii 'düşmanların oklarına bakılmasını' söylemiş. 'Düşmanların oklarının hedefinde kim varsa bilin ki o doğrudur, o haktır ve onun yanından ayrılmayın' demiş." dedi. Ülke üzerinde oynanan oyunların birer birer savuşturulduğunun geçmişte görüldüğünü ifade eden Bakan Zeybekci, "Allah'ın izniyle bütün bu operasyonların, her türlü kötülüğün bir bir bittiğini geçmişte gördük. Yine görmeye devam edeceğiz" dedi.

"Bu millet asla 'aman' demedi"
Bakan Zeybekci, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Hiç unutmasınlar, asla akıllarından çıkarmasınlar, bu aziz millet tarihi boyunca asla 'aman' demedi. Milyonlarca şehit oldu asla teslim olmadı. Bu millet kadar şahadete bu kadar mutlulukla, gülerek yürüyen başka hiçbir millet yoktur. Allah'ın izniyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetin daha ilerisine, bırak namerde merde bile muhtaç olmayacak o Türkiye'ye doğru kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz." Konuşmanın ardından Honaz İlçe Otogarı, Honaz İtfaiye Binası ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin açılışı dualarla yapıldı. Bakan Zeybekci, Başkan zolan ve beraberindekiler açılışı yapılan tesisleri inceledi.

Honaz Büyükşehir ile kazanıyorHonaz Büyükşehir ile kazanıyor