HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından son yıllarda kente kazandırılan en önemli ve değerli turizm yatırımlarından biri olan Tavas ilçe sınırları içerisindeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi, kış aylarında gelenin dönmeyeceği bir yer haline geliyor. Toplam 13 kilometre uzunluğunda 9 adet pist bulunan merkezde 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunurken, amatör ve profesyonel kayakçılara hizmet veren mekanik tesislerde saatte 2.500 kişi taşınabiliyor. Uluslararası standartlarda hizmet veren tesiste ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesis bulunurken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın dev projesi heyecan yarattı.

denizli buyuksehir belediyesi

OTEL VE SOSYAL TESİS
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Denizli için tanıtımını yaptığı 258 vizyon proje arasında; başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye'nin 4 bir tarafından çok sayıda turistin akın ettiği Denizli Kayak Merkezi’ne sosyal tesis ve otel müjdesi bulunuyor.

denizli buyuksehir belediyesi

KONAKLAMALI TURİZM ZAMANI
“Denizlimize yaptığımız kayak merkezi çok güzel oldu ve çok beğenildi”
diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, otel ve sosyal tesisin en kısa sürede yapımına başlanacağını belirtti.

Başkan Zolan, “Burada otel ve sosyal tesis eksiği buraya gelen misafirlerimizin en büyük isteği. En kısa sürede, turistlerin konaklayabilecekleri, konaklamayanların da tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sosyal tesisin yapımına başlayacağız” dedi.

denizli buyuksehir belediyesi

denizli buyuksehir belediyesi